«Είναι true story κι έχω και άτομο να το επιβεβαιώσει» - Το άγνωστο περιστατικό μεταξύ Μουτσινά και Ηλιάκη

Η αποκάλυψη του παρουσιαστή στον αέρα της εκπομπής του

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Είναι true story κι έχω και άτομο να το επιβεβαιώσει» - Το άγνωστο περιστατικό μεταξύ Μουτσινά και Ηλιάκη

Η σημερινή εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι, ξεκίνησε και πάλι με ευχάριστη διάθεση το μεσημέρι της Τρίτης 24/5, παρά τα χαμηλά νούμερα. Κατά τη διάρκεια, ο παρουσιαστής θέλησε να αναφερθεί σε ένα περιστατικό από το παρελθόν του με την Μαρία Ηλιάκη, όπου προσπάθησαν να κάνουν ένα συγκεκριμένο watersport. Αφορμή στάθηκε η ανακοίνωση της Βάνιας πως αποφάσισε να ξεκινήσει καταδύσεις.

Η άγνωστη ιστορία Μουτσινά - Ηλιάκη

«Είναι true story κι έχω και άτομο να το επιβεβαιώσει, τη Μαρία Ηλιάκη. Θα έχανε δύο αστέρια η showbiz. Είχαμε πάει ένα καλοκαίρι διακοπές και κάποια στιγμή κάποιος γνωστός μας ρώτησε αν έχουμε κάνει (watersports), του λέμε όχι. Πιανόμαστε και οι δύο από αυτό, ξεκινάει και φεύγει κι εμείς αρχίζουμε και πηγαίνουμε κάτω», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε στη συνέχεια: «Είμαστε κάτω, γουρλωμένα τα μάτια κάτω από το νερό, κοιταζόμαστε, αλλά επειδή δεν το έχουμε ξανακάνει λέμε ότι μάλλον έτσι θα είναι και θα βγεις. Και δεν το αφήνουμε αυτό. Και κάποια στιγμή πια φτάνει… μωβ και οι δύο, το αφήνουμε και βγαίνουμε και μας είπαν ότι δεν το είχαν φουσκώσει καλά. Αυτή ήταν η ιστορία που σώθηκα εγώ».

Το νέο επαγγελματικό βήμα του Νίκου Μουτσινά

Μπορεί ο Νίκος Μουτσινάς να περνάει μια δύσκολη τηλεοπτική περίοδο, καθώς η εκπομπής του, Καλό Μεσημεράκι που προβάλλεται στον ΣΚΑΙ, σημειώνει πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης σε σύγκριση με αυτά που έκανε πέρσι, ωστόσο, μην ξεχνάμε πως είναι και ηθοποιός...

Από τον χειμώνα λοιπόν, θα τον βλέπουμε και στο θεατρικό σανίδι, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει και θα βρίσκεται στο πλευρό καταξιωμένων καλλιτεχνών.

Συγκεκριμένα, όπως γράφεται ο Νίκος Μουτσινάς θα πρωταγωνιστήσει στο πλευρό της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στο έργο που «Η Τρελή του Σαγιό» του Ζαν Ζιρωντού. Ο ηθοποιός, θα αναλάβει τον ρόλο του Ρακοσυλλέκτη, ενός δαιμόνιου πλανόδιου θεατρίνου.

Νίκος και Ελισάβετ είναι πολύ καλοί φίλοι, καθώς γνωρίζονται πολλά χρόνια, ενώ τους βλέπουμε και τα Σάββατα στο show The Masked Singer όπου πετάνε απίστευτες ατάκες.

Νίκος Μουτσινάς θεατρική παράσταση