Τσαλταμπάσης - Αρβανίτη: Χαλαρή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Το ζευγάρι σε σπάνια εμφάνιση

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Τσαλταμπάσης - Αρβανίτη: Χαλαρή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης(ο οποίος πρόσφατα μίλησε για το συνάδελφό του Πέτρο Φιλιππίδη) και η Αγοραστή Αρβανίτη είναι ένα αγαπημένο ζευγάρι, που δε συνηθίζουν να τραβούν τα βλέμματα. Το ζευγάρι των δυο ηθοποιών είναι μαζί τα τελευταία 13 χρόνια ωστόσο έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους. Προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Έτσι, οι κοινές τους εμφανίσεις είναι σπάνιες.

μία από αυτές ήταν και η χθεσινή, το απόγευμα της Δευτέρας 23/5, όπου ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το τους δύο ηθοποιούς να απολαμβάνουν μία βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με χαλαρή διάθεση. Ήταν ντυμένοι με casual outfits, Η Αγοραστή με φόρμα και sneakers ενώ ο Θανάσης με τζιν, πράσινο T-shirt, jacket.

Οι φωτογραφίες από τη βόλτα στην Αθήνα Τσαλταμπάση - Αρβανίτη

τσαλταμπασης αρβανιτη βολτα

τσαλταμπασης αρβανιτη βολτα κεντρο αθηνας

τσαλταμπασης αρβανιτη βολτα κεντρο αθηνας χαλαρα

Λίγα λόγια για τον Θανάση Τσαλταμπάση

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης Έλληνας ηθοποιός του θεάτρου, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου.

  • Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε, ενώ κατάγεται από το Αηδονοχώρι Σερρών.
  • Από μικρός έπαιρνε μέρος σε θεατρικές ομάδες της γειτονιάς του
  • Έχει παίξει σε διάφορες ερασιτεχνικές παραστάσεις αλλά και επαγγελματικά με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης
  • . Από το 2006 ασχολείται επαγγελματικά ως ηθοποιός
  • Έχει κάνει πολλές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές διαφημίσεις για γνωστή εταιρία κινητής τηλεφωνίας, ενώ έχει παίξει στις σειρές "Λούφα και Παραλλαγή (σειρά)" (ΝΕΤ), "Επτά Θανάσιμες Πεθερές" (Mega), "Η Πολυκατοικία" (Mega), "Ευτυχισμένοι μαζί" (Mega), "Λάκης ο γλυκούλης" (Mega), "Πίσω στο Σπίτι" (Mega), "Daddy Cool" (Ant1).
  • τον κινηματογράφο έχει πρωταγωνιστήσει στις ταινίες "Λούφα και απαλλαγή, Ι4" του Β. Κατσίκη, "Ο Ηλίας του 16ου" του Ν. Ζαπατίνα με τον Πέτρο Φιλιππίδη και "Λάρισα εμπιστευτικό" του Στ. Μαρκίδη. Έχει δανείσει την φωνή του σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές κινούμενων σχεδίων, όπως "Ψηλά στον Ουρανό", "Μπομπ ο Σφουγγαράκης", "Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος" ,"Εγώ, ο Απαισιότατος" και "Πελαργοί".