«Μόνο αν είμαι....» - Ο όρος του Good Job Nicky για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2023

«Δεν θέλω να πιέσω κανένα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μόνο αν είμαι....» - Ο όρος του Good Job Nicky για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2023

Το βράδυ της Τρίτης 24/5, ο γιος του Γιάννη Πάριου, Good Job Nicky, τον οποίο είδαμε να τα "σπάει" στην πίστα, βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show, και, μεταξύ άλλων, εξήγησε για ποιο λόγο δεν εκπροσώπησε την χώρα μας φέτος στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Ο τραγουδιστής απάντησε πως μέσα από αυτή τη διαδικασία γνώρισε την Αμάντα Γεωργιάδη και μίλησε για εκείνη με τα καλύτερα λόγια, ωστόσο φαίνεται πως θα ήθελε να είναι ο ίδιος στην θέση της. Παρόλα αυτά, η συνεργασία με το κανάλι της ΕΡΤ δεν λειτούργησε σωστά και γι' αυτό η επιθυμία του ίδιου, αλλά και του κόσμου δεν πραγματοποίηθηκε. Φυσικά, δεν θα απέκλυε το ενδεχόμενο να διαγωνιστεί για την Ελλάδα τον επόμενο χρόνο.

Οι δηλώσεις του Good Job Nicky για την Eurovision

«Κατ’ αρχήν συγχαρητήρια στην Αμάντα μας γιατί είναι εκπληκτικό παιδί κι είχα την ευκαιρία να τη γνωρίσω μέσα από αυτή τη διαδικασία. Έχει εκπληκτική οικογένεια. Με τιμά αφάνταστα που ο κόσμος ήθελε να πάω στην Eurovision. Δεν τα βρήκαμε με την ΕΡΤ για να γίνει. Δεν είμαι απόλυτος ποτέ. Τιμή μου που μπόρεσα μέσα σε ένα χρόνο να συζητηθεί αυτό το ενδεχόμενο», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ευχαριστώ πολύ που με ήθελε ο κόσμος και με τιμά. Καλά να είμαστε. Μόνο αν είμαι ευπρόσδεκτος και καλοδεχούμενος (θα το σκεφτώ ξανά). Εγώ δεν θέλω να πιέσω κανένα. Ειλικρινά με τιμά κι όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Φέτος ίσως δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή».

Επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής

Μπορεί να μην έγινε εφικτό να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision, όμως τον Good Job Nicky, επέλεξε αυτή τη χρονιά η Ευρώπη για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην καθιερωμένη Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής.

Η Europavox, για λογαριασμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κάλεσε ειδικά για αυτή την τεράστιας συμβολικής σημασίας γιορτή της μουσικής 15 καλλιτέχνες από 15 χώρες-μέλη να συμμετέχουν σε ένα μεγάλων διαστάσεων digital event.

O Good Job Nicky και η Cobalt Music, έστησαν το δικό τους εντυπωσιακό set στον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος με συγκλονιστική θέα στον Φαληρικό Όρμο, ένα νέο τοπόσημο της Αθήνας, το οποίο εμπνέει αισιοδοξία και ελευθερία, σχεδιασμένο από τον διεθνούς φήμης αρχιτέκτονα Ρέντσο Πιάνο.

O Good Job Nicky επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα

Εκεί χθες, την ώρα του ηλιοβασιλέματος, ο Good job nicky, με τον Ερμή Γεραγίδη να τον συνοδεύει στο πιάνο, καθήλωσε το πανευρωπαϊκό κοινό, ερμηνεύοντας με μοναδικό τρόπο τα τρία τραγούδια του που έχουν αγαπηθεί πιο πολύ, το “January 8th”, το “Too Hard” και την πιο πρόσφατη επιτυχία του “Heaven Is Sin”.