Ρένα Μόρφη: Αποκάλυψέ στο Instagram της κάτι που δεν γνώριζε κανείς - Τι συνέβη

Η λεπτομέρεια που λίγοι πρόσεξαν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ρένα Μόρφη: Αποκάλυψέ στο Instagram της κάτι που δεν γνώριζε κανείς - Τι συνέβη

Η Ρένα Μόρφη γεννήθηκε στο Βόλο. Αποφοίτησε από το Ιστορικό και Αρχαιολογικό Τμήμα της Φιλοσοφικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από τα σχολικά της χρόνια βρέθηκε δίπλα σε αξιόλογους καλλιτέχνες όπως τις Βάσω Ζαγόρη, Claudia Delmer, Φώφη Ρούσου, Έλλη Πασπαλά και Νατάσα Φλουρή.

Η ίδια ξεχώρισε και έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό με την έναρξη της συνεργασίας της με τους Imam Baildi, εκεί όπουτ γνώρισε και τον αγαπημένο της σύζυγο, Ορέστη Φαληρέα.

Τα τελευταία χρόνια, κάνει σόλο καριέρα και μάλιστα πριν από μερικές μέρες ανακοίνωσε και μερικά πολύ ευχάριστα νέα (δείτε εδώ τι συνέβη).

Η ίδια βέβαια, παρόλο που δεν είναι και τόσο ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποφάσισε να κάνει μία αλλαγή και έτσι, αποκάλυψε κάτι που κανείς δεν γνώριζε και αυτό δεν είναι άλλο από το πραγματικό της όνομα.

Το πραγματικό όνομα της Ρένας Μόρφη

Όπως θα δείτε λοιπόν, η Ρένα Μορφη λέγεται Ειρήνη Κωνσταντίνα και το αποκάλυψε η ίδια στο bio της στο Instagram.

Ρένα Μόρφη πραγματικό όνομα

Τι συμβαίνει με την εκπομπή της στην ΕΡΤ

Μία έκτακτη αλλαγή έγινε το βράδυ της Τετάρτης (18/5) στο πρόγραμμα της ΕΡΤ και έτσι δεν παρακολουθήσαμε την υπέροχη εκπομπή που παρουσιάζουν η Ρένα Μόρφη και ο Νίκος Πορτοκάλογλου, το «Μουσικό Κουτί».

Τη θέση της εκπομπής, πήρε ο τελικός του Europa League ανάμεσα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και τη Ρέιντζερς (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε στην prime time της ΕΡΤ).

Όπως έγινε γνωστό, η αγαπημένη μουσική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης, πρόκειται να μείνει εκτός προγράμματος συνολικά για δύο εβδομάδες, και έτσι θα επιστρέψει στους δέκτες μας την Τετάρτη (1/6).

Αυτό συμβαίνει λόγω ποδοσφαιρικών αγώνων τους οποίους θα προβάλλει τις ώρες εκείνες το κανάλι. Την Τετάρτη 25 Μαΐου θα μεταδοθεί στην ΕΡΤ, ο τελικός του Conference League.

Καλεσμένοι στην πρώτη εκπομπή που θα κάνουν οι δύο τραγουδιστές μετά την επιστροφή τους θα είναι ο Ηλίας Κόζας, η Ελένη Δήμου και η DJ Sprey.