«Εγώ άκουσα μόνο...» - Η Νατάσσα Μποφίλιου παίρνει θέση στην κόντρα του Δεληβοριά με τον Κούγια

Δεν θα μπορούσε να απαντήσει πιο διαλλακτικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Εγώ άκουσα μόνο...» - Η Νατάσσα Μποφίλιου παίρνει θέση στην κόντρα του Δεληβοριά με τον Κούγια

Με αφορμή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τραγουδιστές πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συζήτηση του Πανελληνίου Σωματείου τους. Εκεί βρέθηκε και η κάμερα του Happy Day και πολλοί από τους καλλιτέχνες αποφάσισαν να μιλήσουν για τα οικονομικά ζητήματα που έφερε στο φως η πανδημία.

Πήρε θέση η Νατάσσα Μποφίλιου στην κόντρα Δεληβοριά - Κούγια

Όταν κάμερα πέτυχε την πρόεδρο του Σωματείου, Νατάσσα Μποφίλιου, η δημοσιογράφος της εκπομπής την ρώτησε για την κόντρα του Φοίβου Δεληβοριά με τον Αλέξη Κούγια για τις δηλώσεις του ποινικολόγου για τον Μάνο Χατζηδάκι.

Τότε η τραγουδίστρια απάντησε κοφτά, χωρίς να θέλει να δώσει έκταση στο συγκεκριμένο θέμα. «Εγώ από αυτή την πρόταση άκουσα μόνο Φοίβος Δεληβοριάς και Μάνος Χατζιδάκις».

Η απάντηση της Νατάσας Μποφίλιου για τις αντιδράσεις μετά την αντιπολεμική συναυλία

Η Νατάσσα Μποφίλιου μπορεί να μην ήθελε να σχολιάσει την κόντρα Κούγια - Δεληβοριά, αλλά συνήθως δεν φοβάται να πα΄ρει θέση για όλα τα ζητήματα. Το απόγευμα της Δευτέρας 15/3 πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα η πολυσυζητημένη αντιπολεμική συναυλία με τη συμμετοχή της Νατάσσας Μποφίλιου.

Η συμμετοχή της προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, με τον Αντώνη Καφετζόπουλο μάλιστα να υποστηρίζει μεταξύ άλλων πως παίρνει ίσες αποστάσεις για τον πόλεμο στην Ουκρανία, καταδικάζοντας ΗΠΑ, ΕΕ, ΝΑΤΟ και την Ρωσία.

Στη συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου βρέθηκε η κάμερα του Πρωινού, με την ίδια να απαντά σε όσα γράφτηκαν.

"Ό,τι έχω να σχολιάσω το έγραψα στην ανακοίνωσή μου. Ήταν πολύ ξεκάθαρη και συγκεκριμένη η θέση μου. Είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε αυτό που πιστεύουμε. Νομίζω η μόνη θέση που δε θα σε προδώσει ποτέ είναι όταν είσαι με τον άνθρωπο. Αυτό. Πάμε να κάνουμε μια συναυλία. Δεν υπάρχει κάτι που να με στενοχωρεί. Υπάρχει μόνο ότι με χαροποιεί που είναι τόσος κόσμος εδώ να στηρίξει αυτή τη μέρα" σχολίασε η Νατάσσα Μποφίλιου.