Ξανθιά, γαλανομάτα και με κορμί «φωτιά» η Άννα Μαρία Ίβιτς - Είναι κόρη της...

Είναι 17χρονη πρωταθλήτρια στίβου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξανθιά, γαλανομάτα και με κορμί «φωτιά» η Άννα Μαρία Ίβιτς - Είναι κόρη της...

Η Ελένη Πετρουλάκη είναι από τις πιο διάσημες personal trainer στην Ελλάδα, ενώ με την βοήθειά της έχουν φτιαχτεί τα καλύτερα σώματα της ελληνικής showbiz. Όμως η Ελένη δεν είναι επιτυχημένη μόνο στα επαγγελματικά της, καθώς και στα προσωπικά της είναι πολύ ευτυχισμένη.

Είναι παντρεμένη με τον πρώην ποδοσφαιριστή και πρώην τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, Ιβάν Ίβιτς. Μαζί έχουν 4 κόρες, την 17χρονη Άννα Μαρία, τις δίδυμες, Δωροθέα και Μίλα, 15 χρόνων και την μικρότερη, την Ηλιάνα που είναι 11 ετών.

Μεγάλωσε η κόρη της Ελένης Πετρουλάκη, Άννα Μαρία Ίλιτς

Μάλιστα η Ελένη Πετρουλάκη είναι πολύ περήφανη μαμά και δεν σταματά να μιλά για τις κόρες της. Μάλιστα είχε δείξει δημόσια πόσο περήφανη είναι, που η μεγάλη της κόρη ακολουθεί τα επαγγελματική της βήματα στον αθλητισμό. Η 17χρονη Άννα Μαρία ασχολείται με τον στίβο και με τα 400 μ. ενώ έχει καταφέρει να φτάσει και στις 8 καλύτερες αθλήτριες παγκοσμίως. Ωστόσο ο στόχος της, όταν τελειώσει το σχολείο είναι να σπουδάσει business και fashion.

Το καλλίγραμμό σώμα της, όπως και την αγάπη της για την γυμναστική κληρονόμησε από την μητέρα της, ενώ το modeling μπήκε στην ζωή της σαν ξαφνικός έρωτας, όταν στα 14 της φωτογραφήθηκε για την κολεξιόν της Σήλιας Κριθαριώτη.

Η 17χρονη αθλήτρια, έχει κλειστό το προφίλ της στο Instagram, όμως οι φωτογραφίες που έχουν διαρρέυσει δεν θυμίζουν σε τίποτα την μικρή κοπέλα που έπαιρνε στις βόλτες της η διάσημη μαμά. Αντιθέτως δείχνουν μια νεαρή γυναίκα, που ομορφαίνει και βρίσκει καλύτερα τον εαυτό με κάθε χρόνο που περνά.

Ξανθιά και γαλανομάτα η Άννα Μαρία Ίλιτς

Η Σέρβικη καταγωγή της είναι ορατή και στην εμφάνισή της. Η Άννα Μαρία είναι ξανθιά με μπλε μάτια, που πήρε από τον πατέρα της και ένα καλλίγραμμο κορμί με κοιλιακούς που οφείλεται στην μητέρα της. Γεγονός που θα της εξασφαλίσει μια ανοιχτή πόρτα στον χώρο του modeling αν θελήσει να ασχοληθεί πιο επαγγελματικά.

Η Άννα Μαρία Ίλιτς

Κορμάρα με κοιλιακούς η Άννα Μαρία Ίλιτς