Η Χριστίνα Λαμπίρη μιλά για τα πισώπλατα μαχαιρώματα που έχει δεχτεί στην καριέρα της- «Βρέθηκαν κοντά μου...»

«Δεν ήθελα να βρεθώ μπροστά»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Η Χριστίνα Λαμπίρη μιλά για τα πισώπλατα μαχαιρώματα που έχει δεχτεί στην καριέρα της- «Βρέθηκαν κοντά μου...»

Το πρωί της Τετάρτης 25/5 στο Happy Day, προβλήθηκαν δηλώσεις της Χριστίνας Λαμπίρη, η οποία πρόσφατα έδωσε συνέντευξη και ήταν άκρως αποκαλυπτική. Η γνωστή δημοσιογράφος έκανε μία αναδρομή στην καριέρα της, η οποία της λείπει όπως έχει δηλώσει, και περιέγραψε πολύ ανοιχτά τις δυσκολίες και τα πισώπλατα μαχαιρώματα που συνάντησε στην επιτυχημένη της πορεία στον χώρο.

Η εξομολόγηση της Χριστίνας Λαμπίρη

«Βίωσα ίντριγκες, ανταγωνισμό και τραβήγματα χαλιών στη δουλειά. Ήμουν, όμως, και τυχερή γιατί βρέθηκαν κοντά μου άνθρωποι που πραγματικά με στήριξαν. Στο ξεκίνημα είχα καταπληκτική υποστήριξη. Ήμουν και τυχερή γιατί από την αρχισυνταξία βρέθηκα μπροστά στην κάμερα, δεν ήθελα να βρεθώ μπροστά, γιατί με άγχωνε η ιδέα της κάμερας» εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων.

«Η τηλεόραση δεν μπορεί να είναι γεμάτη “δεινόσαυρους”»

Στο πλατό της εκπομπής «Love it» ήταν καλεσμένη την Παρασκευή 4/02 η Χριστίνα Λαμπίρη η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την τηλεόραση αλλά και για το πως βλέπει την κατάσταση σήμερα καθώς έχει αρκετά χρόνια που δεν βρίσκεται στον χώρο της παρουσίασης.

Η ίδια ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η τηλεόραση μου έχει λείψει, βέβαια, είναι η δουλειά μου αλίμονο. Όταν φεύγεις έχει σημασία αυτό που αφήνεις πίσω σου να είναι θετικό. Είναι η αμοιβή σου. Λέω όχι σε προσκλήσεις γιατί με στρεσάρει, ξαναμπαίνω μέσα στα παπούτσια τα ίδια. Έχω την αγωνία του “αέρα”.

Η τηλεόραση ήταν πάντα σκληρό άθλημα. Φέτος είναι η δυσκολότερη χρονιά για όλους. Δεν μπορώ το ίδιο προϊόν συνέχεια και υπάρχει πολύ ίδιο προϊόν. Εγκλωβίζει και τους παρουσιαστές. Πρέπει κάθε άνθρωπος που βγαίνει στο γυαλί να προσαρμόζεται το concept πάνω του. Η μαγεία και η μαγκιά είναι να αναδείξουν τα δικά σου χαρακτηριστικά.

Όλοι είμαστε άλογα κούρσας, γι’ αυτό πληρωνόμαστε. Ποντάρουν πάνω μας. Αν κάποιος σε φρενάρει από πίσω είτε με τη θεματολογία είτε να σε βάλει σε καλούπι κάποιος θα το πετύχει κάποιος όχι. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είσαι καλός παρουσιαστής» είπε με νόημα.

Είναι μια πολύ εύκολη απάντηση για όσους πρέπει να στύψουν το μυαλουδάκι τους για μια νέα ιδέα το “τι θέλει το κοινό”».Η τηλεόραση δεν μπορεί να είναι γεμάτη “δεινόσαυρους”. Όμως θέλει ένας σταθμός να στηρίξει ένα νέο πρόσωπο; Του δίνεις τον χρόνο να το χτίσει; Εκπομπές που χτίστηκαν από καινούργια παιδιά και δεν πήγαν έπρεπε να τιμωρηθεί αυτός που είχε την ιδέα».