Χαρές για την Ελένη Φουρέιρα - Η ανακοίνωση στο Instagram

Πότε θα βγει το νέο της άλμπουμ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαρές για την Ελένη Φουρέιρα - Η ανακοίνωση στο Instagram

Η Ελένη Φουρέιρα είναι από τις πιο αγαπητές τραγουδίστριες στην Ελλάδα, η οποία έχει δει τεράστια επιτυχία σε όλη την Ευρώπη μετά την εμφάνιση της στην Eurovision το 2018 όπου κατέκτησε την δεύτερη θέση. Από την περίοδο εκείνη τα τραγουδίστρια της στο Youtube μετρούν εκατομμύρια views, ενώ στις συναυλίες της γίνεται χαμός.

Η Φουρέιρα έχει ρίξει όλο το βάρος στην καριέρα της - χωρίς βέβαια να αδιαφορεί για τον αγαπημένο της Αλμπέρτο Μποτία - και σε λίγες ημέρες από τώρα θα βγει το νέο της άλμπουμ.

Την ανακοίνωση έκανε τόσο η ίδια όσο και η δισκογραφική της εταιρία μέσα από το Instagram, αποκαλύπτοντας την ακριβή ημέρα που θα κυκλοφορήσουν όλα τα κομμάτια.

Τότε θα κυκλοφορήσει το άλμπουμ της Ελένης Φουρέιρα

Ελένη Φουρέιρα νέο άλμπουμ

Η μεγάλη καριέρα της Φουρέιρα

Ξεκίνησε την καριέρα της ως μέλος του γυναικείου συγκροτήματος Mystique μαζί με τις Μαρία Μακρή και Αλκμήνη Χατζηγιάννη. Το συγκρότημα ξεκίνησε την καριέρα του το 2007, κυκλοφορώντας αρχικά ένα CD single με τίτλο Σε άλλη σελίδα, ενώ το 2008 κυκλοφόρησε η πρώτη τους προσωπική δουλειά με τίτλο «Μαζί» από την δισκογραφική εταιρία Universal Music Greece. Μεγάλη επιτυχία του συγκροτήματος αποτέλεσε το τραγούδι (Μην κάνεις πως) Δε θυμάσαι σε συνεργασία με τους ΝΕΒΜΑ. Τελικά το συγκρότημα διαλύθηκε το 2010 για άγνωστους λόγους.

To 2010 ξεκίνησε solo καριέρα, ενώ το 2011 έκανε μεγάλη επιτυχία φτάνοντας να συνεργαστεί μέχρι και με τον Σάκη Ρουβά. Το 2012 μέχρι και το 2013 έβγαλε τραγούδια που έγιναν γρήγορα επιτυχία, ενώ τραγούδησε μαζί και με τον Παντελή Παντελίδη. Το 2014 ήταν υποψήφια σε τέσσερις κατηγορίες των Mad Video Music Awards.

Από το 2015 έως το 2017 είδε την καριέρα της να εκτοξεύεται στα ύψη και να γίνει μια από τις πιο αγαπητέ τραγουδίστριες στην Ελλάδα, τραγουδώντας με σπουδαία ονόματα του χώρου.

Από το 2018 έως και το 2019 που εκπροσώπησε την Κύπρο στην Eurovision και κατέκτησε τη δεύτερη θέση, έκανε τεράστια επιτυχία σε όλη την Ευρώπη και κατάφερε να μετρά εκατομμύρια θαυμαστές. Στα Mad Video Music Awards 2018 έλαβε το βραβείο "Καλύτερη Pop Γυναίκα Καλλιτέχνης της Χρονιάς".

Τον Δεκέμβριο του 2020, συμμετείχε για 11η συνεχόμενη χρονιά στα Mad Video Music Awards απ' όπου έλαβε τα βραβεία "Best Female Modern" και "Best Duet" για τη συνεργασία με τον Claydee.