«Ο Σάκης έχει...» - Λίγοι το γνώριζαν για τον Ρουβά αλλά η Έλλη Κοκκίνου το αποκάλυψε

«Τον λατρεύω»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ο Σάκης έχει...» - Λίγοι το γνώριζαν για τον Ρουβά αλλά η Έλλη Κοκκίνου το αποκάλυψε

Η Έλλη Κοκκίνου, η οποία έχει αδυνατίσει πολύ και εδώ μπορείτε να δείτε πώς, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star, με αφορμή την συνεργασία της με τον Σάκη Ρουβά σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η ίδια μίλησε για τον συνεργάτη της με τα πιο τρυφερά λόγια και ο ενθουσιασμός της για τις εμφανίσεις που πραγματοποιούν δεν κρύβεται, καθώς τόνισε πως όταν ένα τέτοιο όνομα, αλλά και προσωπικότητα σου ζητάει να δουλέψετε μαζί δεν γίνεται να αρνηθείς. Όσον αφορά την μουσική της, επισήμανε πως ετοιμάζει καινούρια τραγούδια, ενώ δεν θα έλεγε όχι και σε κάποια τηλεοπτική πρόταση.

Οι δηλώσεις της Έλλης Κοκκίνου για τον Σάκη Ρουβά και το επαγγελματικό της μέλλον

«Είμαστε με τον Σάκη εδώ και αρκετό καιρό, τρεις εβδομάδες. Θα πάμε για άλλες δύο, δηλαδή θα τελειώσουμε αρχές Ιουνίου. Τον Σάκη τον λατρεύω. Τον λάτρευα από τότε που τον γνώρισα και μου αποδεικνύει κάθε φορά πόσο "γήινος" είναι, άσχετα αν είναι ένας πολύ μεγάλος σταρ, πόσο δοτικός, απλός και γλυκός άνθρωπος είναι.

Και έχει χιούμορ, φυσικά, το οποίο λίγοι το γνωρίζουν. Για μένα ο Σάκης είναι ένας άνθρωπος που έχει ένα ιδιαίτερο σημείο στην καρδιά μου», είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

Στην ερώτηση για τις διακοπές απάντησε: «Δεν με αφορά καθόλου. Δύο χρόνια, δυόμισι καθόμασταν. Είναι ώρα για δουλειά, για δημιουργία, έρχεται καινούριο τραγούδι, ηχογραφούμε κι άλλα τραγούδια».

«Εγώ θα ήθελα, γιατί όχι; Αν είναι κάτι που να μου αρέσει. Παρουσίαση...δεν το έχω δοκιμάσει. Ποτέ δεν είναι αργά», αποκάλυψε σχετικά με την πιθανότητα να βρεθεί ξανά στο τηλεοπτικό "γυαλί".

Η τρυφερή ανάρτηση για τα 14α γενέθλια του γιου της

Η Έλλη Κοκκίνου είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media Καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά, η γνωστή τραγουδίστρια αποφάσισε να δημοσιεύσει μια άκρως τρυφερή ανάρτηση με αφορμή τα γενέθλια του αγαπημένου της γιου.

Όπως είναι λογικό η ίδια πλέει σε πελάγη ευτυχίας μιας και ο γιος της, Αλέξανδρος έγινε 14 χρόνων. Μεταξύ άλλων στην λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Παρίσι 2017 όταν ακόμα μπορούσα να σε πάρω στους ώμους μου. Σήμερα που κλείνεις τα 14 και έχεις μεγαλώσει τόσο, ούτε να το σκέφτεσαι…

Το πιθανότερο είναι να με πάρεις εσύ στους ώμους σου, άρα ετοιμάσου… Χρόνια σου πολλά κι ευτυχισμένα γιέ μου! Σε λατρεύω». (Δείτε επίσης εδώ τα ευχάριστα που "έσκασαν" για την ίδια)