«Αυτό σημαίνει συμβιβασμός» - Οι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου του Τόνυ Μαυρίδη μετά τη δίκη

Έγινε ξεκάθαρο ότι...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Αυτό σημαίνει συμβιβασμός» - Οι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου του Τόνυ Μαυρίδη μετά τη δίκη

Μετά την επική επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, το πρωί της Τετάρτης 25/5, μετά το τέλος της δίκης στην υπόθεση της Έλενας Παπαρίζου και του Τόνυ Μαυρίδη, ο δικηγόρος του δεύτερου προχώρησε σε ορισμένες δηλώσεις για την τελευταία εξέλιξη.

Ο Πέτρος Καϊμακάμης, λοιπόν, εξήγησε πως ακριβώς οδηγήθηκαν στην λήξη της διαμάχης χωρίς εντάσεις και πως έφτασε ο δικαστικός αντίπαλος της τραγουδίστριας κατέληξε να απολογείται.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του Τόνυ Μαυρίδη για την δίκη με την Έλενα Παπαρίζου

«Υπήρχαν από την πρώτη στιγμή οι διαθέσεις, και από την πλευρά των συνηγόρων της κ. Παπαρίζου και από εμάς, υπήρχε μία διάθεση να δοθεί ένα τέλος σε μία συνεχή αντιδικία, η οποία, στο κάτω κάτω, δεν είχε και αντικείμενο ποινικής εξέτασης. Έτσι, λοιπόν, μέσα σε πνεύμα αλληλοκατανοήσεως και αμοιβαίων υποχωρήσεων, αυτό σημαίνει συμβιβασμός, κατέληξαν να συμφωνήσουν σε κατάλυση της δίκης», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Και κατέληξε: «Ο κ. Τόνυ Μαυρίδης ουδεπότε είχε υποστηρίξει πως η κ. Παπαρίζου είχε τελέσει ποινικά αδικήματα εις βάρος του. Αυτό, λοιπόν, έγινε ξεκάθαρο».

Οι πρώτες δηλώσεις της Έλενας Παπαρίζου και του Τόνυ Μαυρίδη

Πριν από λίγα λεπτά, η δίκη ανάμεσα στην Έλενα Παπαρίζου και τον Τόνυ Μαυρίδη έφτασε στο τέλος, χωρίς να έχει περάσει πολύς χρόνος από την ώρα που εισήλθαν στην αίθουσα του δικαστηρίου. Η τραγουδίστρια αποδέχθηκε την συγγνώμη του πρώην συντρόφου της και η διαμάχη έληξε αίσια.

Η ρεπόρτερ της εκπομπής Happy Day, την Τετάρτη 25/5, λοιπόν, πριν την βγει ακόμα η απόφαση, συζήτησε μαζί με την παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή για την αλλαγή στην εμφάνιση του Τόνυ Μαυρίδη, ύστερα από τόσα χρόνια, ενώ στη συνέχεια η αναμεταδότρια εξήγησε πως η δικαστική διαμάχη δεν συσχετιζόταν με την συνέντευξη του ίδιου που ήρθε στο προσκήνιο πριν από λίγες ημέρες.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε μπροστά από την κάμερα λίγο πριν βρεθεί εντός του δικαστηρίου, ωστόσο δεν θέλησε να προχωρήσει σε δηλώσεις για όσα συνέβησαν και με ευγένεια απομακρύνθηκε από την δημοσιογραφική ομάδα.

Ο Μαυρίδης βγαίνοντας από το δικαστήριο, έπειτα, φώναξε "αθώος" και γέλασε, προσθέτοντας πως αισθάνεται δικαιωμένος με το αποτέλεσμα. Η Παπαρίζου, στη συνέχεια, απάντησε πως όλα πήγαν καλά και η παρεξήγηση λύθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.