Το ακούσαμε και αυτό - Η εκπομπή που θα ήθελε να παρουσιάσει ο Χρήστος Χολίδης

Το εννοεί άραγε;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Το ακούσαμε και αυτό - Η εκπομπή που θα ήθελε να παρουσιάσει ο Χρήστος Χολίδης

Ο Χρήστος Χολίδης παραχώρησε συνέντευξη στο Πάμε Δανάη την Τετάρτη 25/5 και μεταξύ των δηλώσεων, που έκανε σχολίασε το γεγονός πως πολλοί συνάδελφοι του μπαίνουν σε ρόλο παρουσιαστή, μετά την τελευταία επίμαχη τοποθέτηση του για τον Αναστάσιο Ράμμο.

Ο τραγουδιστής εμμένει στο καλλιτεχνικό κομμάτι, που του ταιριάζει και δεν εξέφρασε πως σκέφτεται να εγκαταλείψει τις πίστες μιας και είναι σε φάση κυκλοφορίας νέου τραγουδιού. Σε κάθε περίπτωση, αναγνωρίζει πως υπάρχουν τραγουδιστές, που είναι πολύ καλοί στο κομμάτι της τηλεόρασης, αλλά αυτό που θα μπορούσε εκείνος να κάνει πιο εύκολα, θα ήταν η παρουσίαση κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Χολίδη για την καριέρα του

«Δεν μου έχει γίνει πρόσφατα πρόταση για παρουσίαση. Θα πρέπει να υπάρχει timing και να είναι κάτι που θα μου αρέσει. Κάποια παιδιά έχουν εμπειρία σε αυτό, ας πούμε ο Σάκης είναι πολύ καλός σε αυτό. Αα δεν ξέρω, μου αρέσει να λέω τις ειδήσεις εγώ, άμα έχετε κάποιον εκεί...για ειδήσεις είμαι εγώ».

«Ο χωρισμός είναι το καλύτερο απ' όλα»

Ο Χρήστος Χολίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, Love it, το πρωί της Δευτέρας 9/5 και μίλησε για την περίοδο της καραντίνας, αλλά και για το Survivor.

Ο καλλιτέχνης δήλωσε πως πέρασε πολύ δύσκολα την περίοδο του εγκλεισμού και σε αντίθεση με άλλους ανθρώπους του χώρου, ή και εκτός αυτού, που υποστήριζαν πως ένιωθαν καλύτερα και τα είχαν βρει με τον εαυτό τους, εκείνος αισθανόταν ακριβώς το αντίθετο και δεν ήταν δυνατόν να βρει τις κατάλληλες λέξεις για να πειγράψει όσα έζησε.

Από την άλλη πλευρά, αναφέρθηκε στον έρωτα, ο οποίος όταν τελειώνει και μία σχέση λήγει, η τραγουδιστική του ικανότητα βελτιώνεται και εκεί βρίσκει μεγαλύτερη έμπνευση. Όσον αφορά το Survivor, δεν απέκλεισε την πιθανότητα να βρεθεί στο ριάλιτι, ωστόσο όταν του είχε γίνει πρόταση, δεν ήταν εφικτό να πάει λόγω νέας συνεργασίας.

«Στην περίοδο της καραντίνας πέρασα πολύ άσχημα. Άκουγα παιδιά να λένε ότι τα βρήκαν με τον εαυτό τους, να είναι καλά. Εγώ δεν είχα χάσει κάτι από τον εαυτό μου, μια χαρά ήμουν. Πρέπει να εφεύρω καινούργιες λέξεις για να πω πόσο άσχημα πέρασα. Τόσο πολύ. Δεν έχω ξαναπεράσει στη ζωή μου χειρότερα», είπε με έντονο ύφος ο τραγουδιστής.

Και συμπλήρωσε: «Δεν είναι ο έρωτας έμπνευση, το αντίθετο! Ο χωρισμός είναι το καλύτερο από όλα. Φυσικά και τραγουδάω καλύτερα όταν έχω χωρίσει».

«Στο Survivor θα πήγαινα αλλά είναι θέμα timing. Μου είχαν κάνει μια πρόταση τα παιδιά αλλά είχα κλείσει να τραγουδήσω με την Άντζελα Δημητρίου και δεν μπορούσα να αφήσω το μαγαζί», κατέληξε.