«Η σωτηρία του ήταν η...» - Η Ματούλα σε μία σπάνια εξομολόγηση για τον Τόλη Βοσκόπουλο

Μίλησε και για το χωρισμό του με τη Λάσκαρη

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Η σωτηρία του ήταν η...» - Η Ματούλα σε μία σπάνια εξομολόγηση για τον Τόλη Βοσκόπουλο

Σχεδόν ένας χρόνος κοντεύει να κλείσει από τότε που έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος Τόλης Βοσκόπουλος, κι πλήθος φίλων και γνωστών σε δηλώσεις τους αναφέρονται στον σπουδαίο καλλιτέχνη. Η πολύ καλή του φίλη Ματούλα, το μεσημέρι της Τετάρτης 25/5 στο Αλήθειες με τη Ζήνα έφερε στο φως τα μυστικά που της εμπιστευόταν ο ανεπανάληπτος ερμηνευτής, μίλησε για τη γυναίκα της ζωής του Άντζελα Γκερέκου, αλλά αναφέρθηκε και στις σχέσεις του με τη Ζωή Λάσκαρη αλλά και τη Μαρινέλλα.

Η εξομολόγηση της Ματούλας για τον Βοσκόπουλο

Η Ματούλα αναφέρθηκε επίσης στο πόσο ευαίσθητος ήταν ο Τόλης Βοσκόπουλος και πόσο βαριά πήρε τον χωρισμό του με τη Ζωή Λάσκαρη. «Ξεπέρασε πολύ δύσκολα αυτόν τον χωρισμό. Το μόνο που είχα κάνει τότε με τη Ζωή, ήταν να με παίρνει τηλέφωνο και να με ρωτάει πως είναι», πρόσθεσε.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί επίσης και στη σχέση του με τη Μαρινέλλα και πως αυτή ξεκίνησε, ενώ αποκάλυψε ποια ήταν η φράση που του είπε η τραγουδίστρια το βράδυ που έγιναν ζευγάρι. Για το κλείσιμο της σπουδαίας συνέντευξης της, άφησε την Άντζελα Γκερέκου, λέγοντας πράγματα που ενδεχομένως κανείς δεν περίμενε να ακούσει.

Ο δημοσιογράφος τη ρώτησε αν ο Τόλης αγάπησε τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του, και αν το αγάπησαν και αυτές, με τη Ματούλα να αναφέρει: «Η γυναίκα που αγάπησε τον Τόλη Βοσκόπουλο είναι μόνο η Άντζελα. Μόνο! Και η μόνη που αγάπησε ο Τόλης είναι η Άντζελα. Και του χάρισε και αυτό το υπέροχο κορίτσι που έχουν. Η Άντζελα Γκερέκου ήταν σωτηρία του».

Παντρεύεται η κόρη της Άντζελας Γκερέκου και του Τόλη Βοσκόπουλου, Μαρία;

Ο χαμός του Τόλη Βοσκόπουλου έφερε πένθος σε όλη την χώρα, με την Άντζελα Γκερέκου και την κόρη του, Μαρία, να είναι απαρηγόρητες και να οφείλουν να συνεχίσουν τη ζωή τους, με τις φήμες όμως να «φουντώνουν» για την τελευταία, που δείχνει να έχει βρει την απόλυτη ευτυχία.

Η μοναχοκόρη του κορυφαίου καλλιτέχνη και της αγαπημένης ηθοποιού και πρώην πολιτικού, που συγκίνησαν εσχάτως στα social media, βρίσκεται επίσης σε δύσκολη κατάσταση, καθώς ο θάνατος του πατέρα της ήρθε ως ένα τραγικό γεγονός στη ζωή της. Η ίδια θρηνεί τον χαμό του Τόλη Βοσκόπουλου και επιχειρεί να απαλύνει τον πόνο της, έχοντας βρει, όπως φαίνεται, τον έρωτα στο πρόσωπο ενός συνομηλίκου της.

Η Μαρία Βοσκοπούλου έχει βρει...διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr