Τ. Τρύπη - Κ. Καζάκος για την κόρη τους - «Δεν φταίει, δεν είναι ένα απλό παιδί δύο ηθοποιών»

«Δεν μπορούμε να κάνουμε σύγκριση, ο καθένας τραβάει το δικό του δρόμο»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τ. Τρύπη - Κ. Καζάκος για την κόρη τους - «Δεν φταίει, δεν είναι ένα απλό παιδί δύο ηθοποιών»

Το μεσημέρι της Τετάρτης (25/5) Ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η Τάνια Τρύπη βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Ελένη» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA. Πιο συγκεκριμένα, η συζήτηση στράφηκε γύρω από την κόρη τους, Τζένη Καζάκου αλλά και πως επέλεξε να ακολουθήσει την υποκριτική.

Οι δηλώσεις Τρύπη - Καζάκου

Αρχικά ο Κωνσταντίνος Καζάκος ανέφερε: «Η αρχή ήταν με τη σειρά «Βαρδιάνος στα σπόρκα» του Μανούσου Μανουσάκη. Ακόμα δεν την είχαμε δει, είχα δει ένα δοκιμαστικό που είχε κάνει πιο παλιά. Τον ρώταγα «Μανούσο, πως είναι; Λέγε, τι κάνει;». Την είδα στη σειρά και όντως έπεσε στα βαθιά και κολύμπησε. Το ίδιο και στους «Συμπέθερους από τα Τίρανα».

Και συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά η Τάνια Τρύπη: «Επειδή μένει μαζί μου όμως έχω να πω το εξής. Βίωσα τα πρώτα της βήματα και την θαυμάζω για τη ψυχραιμία της και το μυαλό που έχει στο κεφαλάκι της. Είναι παιδί ταπεινό, με αρχές σωστές, τις οποίες χρωστάει προφανώς και στους δύο μας και κοιτάει τη δουλειά της. Σαφέστατα είχε άγχος, το περάσαμε μαζί – αυτό είναι σαν τις Πανελλήνιες – και τα κατάφερε! Ο μεγαλύτερος έπαινος και για τους δύο μας είναι ότι μπήκαμε στο στούντιο και μας έλεγαν τι καλό παιδί!»

Δεν είναι ένα απλό παιδί δύο ηθοποιών. Αυτό το παιδί όμως έχει και τους συγκεκριμένους παππούδες, εκεί είναι η δυσκολία και η βαρύτητα. Αλλά δεν μπορείς να φορτώσεις το παιδάκι, δεν φταίει που αυτοί είναι οι παππούδες του. Δεν μπορούμε να κάνουμε σύγκριση, ο καθένας τραβάει το δικό του δρόμο».

Αποκάλυψε τις συμβουλές που έδωσε στην κόρη του, Τζένη πριν μπει στον χώρο της υποκριτικής

Το μεσημέρι της Παρασκευής 13/5 ο Κωνσταντίνος Καζάκος βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε για την εμπειρία του Masked Singer και τις τρεις γενιές ηθοποιών στην οικογένειά του μιας και η κούκλα κόρη του, Τζένη η οποία πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» όπου σημειώνει πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης.

Μεταξύ άλλων ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής: «Δεν ένιωσα ποτέ εγκλωβισμένος (στο να γίνε ηθοποιός). Εγώ κοίταγα ότι κάνω το κάνω όσο καλύτερα μπορώ. Τρείς γενιές Καζάκων είναι ενεργές.

Από την άλλη αποκάλυψε ποιο συμβουλή έχει δώσει στην κόρη του: «Την έχω συμβουλέψει να μην χάσει τον εαυτό της, να ξέρει που βρίσκεται και που πατάει. Άμα δεν το έχεις αυτό και είσαι κάτι και νομίζεις πως είσαι κάτι άλλο, την έχεις "πατήσει".»