Έτοιμη να γίνει μητέρα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; - Αποκάλυψε στο "Καλό Μεσημεράκι" αν είναι έγκυος

Τι ανέφερε η ίδια;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έτοιμη να γίνει μητέρα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; - Αποκάλυψε στο

Το μεσημέρι της Τετάρτης (25/5) η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια δεν δίστασε να αναφερθεί τόσο για την προσωπική της ζωή καθώς είναι τρελά ερωτευμένη με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και δεν το κρύβει ενώ από την άλλη την θέλουν να παίρνει τον ρόλο της παρουσιάστριας στο My Style Rocks

Οι δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

«Στην πρώτη καραντίνα μπήκα στην κουζίνα και εγκαινίασα τις ηλεκτρικές μου συσκευές. Η εμπειρία ήταν πολύ ωραία, μαγειρεύω πολύ καλά πλέον, Μαγειρεύω στον Βασίλη, προσέχουμε, είναι κοντά δυο χρόνια πια και με το μαγείρεμα και τον Βασίλη. Θα ρωτήσεις και εσύ αυτά που ρωτάνε όλοι;»

Με αφορμή αυτό, ο Νίκος Μουτσινάς ρώτησε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αν είναι έγκυος με εκείνη να απαντά, «Όχι δεν είμαι έγκυος».

Έτοιμοι για γίνουν γονείς Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος! Η αποκάλυψη κοντινού τους προσώπου

Την απόλυτη ευτυχία βιώνει τα δύο τελευταία χρόνια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο πλευρό του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, με το ζευγάρι να βρίσκεται ένα βήμα πριν τον γάμο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι φίλοι τους ήδη λένε ότι η σχέση τους δεν θα αργήσει να επισημοποιηθεί.

«Ο γάμος είναι κάτι που συζητάνε. Δεν της έχει κάνει ακόμα πρόταση, αλλά ο Βασίλης είναι άνθρωπος που προτιμάει να εκφράζεται με ρομαντικές πρωτοβουλίες και όχι με πολλά λόγια», ανέφερε χαρακτηριστικά πρόσωπο από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού.

Πολλοί κάνουν λόγο και για τον ερχομό ενός παιδιού: «Και οι δύο θέλουν πολύ να γίνουν γονείς. Νιώθουν έτοιμοι να υποδεχτούν ένα μωρό, χωρίς όμως να βιάζονται. Αυτά εξάλλου είναι θέλημα Θεού.

Από τις πρώτες μέρες που αποφάσισαν ότι θέλουν να είναι μαζί, η Κωνσταντίνα μετακόμισε ουσιαστικά στο σπίτι του. Το δικό της διαμέρισμα στη Βούλα δεν το άφησε όμως ποτέ. Πλέον οι μόνοι που μένουν εκεί είναι οι γονείς της και η αδελφή της όταν έρχονται από τη Ρόδο».

undefined