«Στις 8 Ιουνίου...» - Η ανακοίνωση της Δέσποινας Βανδή που έφερε τα πάνω κάτω στον καλλιτεχνικό χώρο!

Μετά τον Ιούνιο…

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Στις 8 Ιουνίου...» - Η ανακοίνωση της Δέσποινας Βανδή που έφερε τα πάνω κάτω στον καλλιτεχνικό χώρο!

Η Δέσποινα Βανδή είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της (δείτε εδώ τρυφερή ανάρτηση με τον Βασίλη Μπισμπίκη). Ωστόσο, η γνωστή τραγουδίστρια θέλησε να κάνει μια σημαντική ανακοίνωση στους διαδικτυακούς της φίλους.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια θέλησε να δημοσιεύσει ένα βίντεο στο οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Έχω μεγάλη χαρά γιατί στις 8 Ιουνίου στο Κατράκειο ξεκινάει η καλοκαιρινή περιοδεία μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους. Σας περιμένουμε όλους στις 21:00 η ώρα, στο Κατράκειο!».

Μάλιστα, στην λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «8 Ιουνίου στο Κατράκειο ξεκινάνε τα μουσικά μας ταξίδια με το μοναδικό @theofanousg Μου λείψατε πολύ!!! Σας περιμένουμε να ζήσουμε μαζί αυτή τη μαγική βραδιά!».

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή

Με ποιον έληξε η συνεργασία της πριν μερικές μέρες;

Ο χωρισμός σε μία σχέση είτε προσωπική, είτε φιλική, είτε επαγγελματική μπορεί να είναι συναινετικός ή μονομερής. Όπως και να χωρίζει κανείς, όμως, πάντα αφήνει τα ίχνη του στους ανθρώπους. Η Δέσποινα Βανδή μπορεί πριν λίγο καιρό να αποχωρίστηκε από το πλευρό της έναν άνθρωπο που πέρασε μαζί πολλά χρόνια και αναφερόμαστε φυσικά στον Ντέμη Νικολαΐδη αλλά το "κενό" αυτό καλύφθηκε με την παρουσία του Βασίλη Μπισμπίκη στην ζωή της.

Πριν από λίγες ώρες ανακοινώθηκε ένας ακόμη... αποχαιρετισμός αφού ο επί 6 χρόνια συνεργάτης της, Βασίλης Μπουλούμπασης, έκανε γνωστό το τέλος της συνεργασίας τους με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

...θα ήθελα να ανακοινωσω τη διακοπή αυτής της συνεργασίας ….. Επειδή είμαι πολύ συναισθηματικός άνθρωπος θέλω να κλείσει αυτός ο κύκλος εδώ κρατώντας μόνο τις όμορφες στιγμές ….!!!!!
θα ήθελα να ευχαριστήσω το beauty team ….την ενδυματολόγο @_e_llena & την make up artist @nakopoulouvaso για τις όμορφες εικόνες που δημιουργήσαμε ….Καλή συνέχεια και καλό Καλοκαίρι σε όλους", έγραψε χαρακτηριστικά ο γνωστός hair design.