Δεν τσιγγουνεύτηκαν τα χρήματα - Το φόρεμα αξίας 660 ευρώ που φόρεσε η Μενεγάκη στο πλατό του MEGA

Ποια εταιρίας είναι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν τσιγγουνεύτηκαν τα χρήματα - Το φόρεμα αξίας 660 ευρώ που φόρεσε η Μενεγάκη στο πλατό του MEGA

Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να αγαπάει τα ωραία ρούχα, ωστόσο έχει αδυναμία στις πιο girly εμφανίσεις. Αδυναμία της είναι τα φορέματα με έντονα χρώματα, ενώ θέλει να αποφεύγει τα μαύρα. Πολύ σπάνια θα την δούμε να είναι μαυροφορεμένη ειδικά στην εκπομπή της.

Καθημερινά επιλέγει μοναδικά κομμάτια από διάφορες μεγάλες εταιρίες, ενώ συχνά επιλέγει και συλλογές των Zara, όπως για παράδειγμα πρόσφατα ένα τοπάκι που ξεπούλησε στο λεπτό.

Το φόρεμα αξίας 660 ευρώ της Ελένης Μενεγάκη

Χθες 25/5 στην εκπομπή της ωστόσο, φόρεσε ένα απίστευτο μάξι φλοράλ φόρεμα που είναι μεγάλης εταιρίας μόδας. Συγκεκριμένα, κοστίζει 660 ευρώ και είναι από το Alice + Olivia.

Ελένη Μενεγάκη φόρεμα Alice and Olivia

Alice and Olivia Floral dress

Τέλειοι συνδυασμοί για φλοράλ ρούχα

  • Αν δεν τολμάτε το floral print στα ρούχα, μπορείτε να επενδύσετε σε λουλουδάτα αξεσουάρ, όπως ένα μαντήλι, μια τσάντα ή ένα ζευγάρι παπούτσια. Αυτή η μικρή πινελιά μπορεί να απογειώσει ένα απλό ντύσιμο.
  • Η πιο εύκολη λύση για εντυπωσιακές total print εμφανίσεις είναι τα φλοράλ φορέματα. Αποτελούν από μόνα τους ένα ολοκληρωμένο σύνολο που χρειάζονται μόνο μερικά μονόχρωμα αξεσουάρ που ταιριάζουν στους χρωματισμούς τους.
  • Υιοθετήσετε το φλοράλ επιλέγοντας ένα μόνο κομμάτι για το σύνολο σας και ολοκληρώστε το με μονόχρωμα ρούχα που ταιριάζουν χρωματικά με το εμπριμέ αυτό μοτίβο. Έτσι διατηρείτε μια ισορροπία και αποφεύγετε τις υπερβολές.
  • Μπορείτε να κάνετε φλοράλ συνδυασμούς ρούχων με το ίδιο εμπριμέ μοτίβο ή με διαφορετικά που όμως ταιριάζουν μεταξύ τους σε αποχρώσεις και στυλ. Πρόκειται για ένα ντύσιμο που επιλέγουν πολύ οι fashionistas.
  • Αν δημιουργήσετε ένα total floral look, φροντίστε τα αξεσουάρ, το μακιγιάζ και γενικότερα το υπόλοιπο σύνολο σας να είναι σε ουδέτερους και ήπιους τόνους.
  • Εξίσου εντυπωσιακοί συνδυασμοί για φλοράλ ρούχα είναι και αυτοί με τα πουά, καρό ή ριγέ κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας. Αυτή όμως η επιλογή θέλει προσοχή προκειμένου να μην πέσετε στην παγίδα της υπερβολής.
  • Σε περίπτωση που επιλέξετε φλοράλ κοσμήματα θα πρέπει να τοποθετούνται μακριά από το print. Για παράδειγμα, ένα κολιέ με λουλούδια ταιριάζει τέλεια με μια φλοράλ φούστα ή ένα εμπριμέ παντελόνι, αλλά όχι με μια φλοράλ μπλούζα.
  • Για να κάνετε ένα φλοράλ φόρεμα ή μια ολόσωμη φόρμα με λουλούδια οπτικά πιο ήπια, φορέστε από πάνω ένα μονόχρωμο σακάκι, ένα δερμάτινο μπουφάν ή ένα τζιν.