Το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει ήδη γι' αυτούς - Οι τρυφερές φωτογραφίες της Δανάης Παππά με τον σύντροφό της από τις διακοπές τους

«Αφήστε με εδώ»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει ήδη γι' αυτούς - Οι τρυφερές φωτογραφίες της Δανάης Παππά με τον σύντροφό της από τις διακοπές τους

Η Δανάη Παππά, που απολαμβάνουμε αυτό το διάστημα στις οθόνες μας μέσα από τον ρόλο της στον Σασμό, έζησε λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης, μαζί με τον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη, κάνοντας διακοπές στο νησί της Λευκάδας, λίγο μετά τις διακοπές τους στην Κέρκυρα. Βέβαια, παρέμειναν ενεργή στα social media τους και μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους τις τρυφερές φωτογραφίες τους.

Οι αναρτήσεις της Δανάης Παππά και του Λάμπρου Λάζαρη από τις διακοπές τους στην Λευκάδα

Έτσι, η ηθοποιός ανέβασε αρχικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα story με μία σέλφι τους, όπου ποζάρουν χαμογελαστοί, ενώ δεν χρειάζεται να γράψει τίποτα παραπάνω από το όνομα του συντρόφου της και μία καρδούλα για να καταλάβουμε πόσο όμορφα πέρασαν τις μέρες τους.

Μάλιστα, η ίδια προχώρησε και σε μία ανάρτηση, κατά την οποία βρίσκεται μόνη της στο σπίτι όπου διέμεναν, φορώντας ένα πανέμορφο σύνολο, κάνοντας της αποκάλυψη για το μέρος που έκανε διακοπές.

Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης

«Αφήστε με εδώ, σας παρακαλώ! Ο προορισμός μας ήταν το Νυδρί Λευκάδας και ήταν ένα υπέροχο 4ήμερο», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Λάμπρος Λάζαρης από την άλλη πλευρά, έκανε ένα story στο οποίο η χορογράφος έφτανε στο τραπέζι που κάθονταν κρατώντας στο χέρι έναν δίσκο με φαγητό.

Η φωτογραφία της ηθοποιού με τον Κώστα Νικούλη και η αντίδραση του συντρόφου της

Η Δανάη Παππά κάνει φοβερή επιτυχία από την αρχή του σίριαλ όταν ακόμα ήταν η κοπέλα του Πετρή. Μπορεί ο Κώστας Νικούλι να μην υπάρχει πια στο σίριαλ αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν κρατάνε επαφές και στην έξω ζωή.

Η επιβεβαίωση ήρθε από μια ανάρτηση της ηθοποιού στο instagram, δείχνοντας μας τους δύο σε πολύ χαλαρές στιγμές στην παιδική χαρά. Προφανώς και δεν υπάρχει υπόνοια πως δεν είναι φίλοι, όμως ο σύντροφος της Δανάης, Λάμπρος Λαζάρης σχολίασε με μια περίεργη φατσούλα το post. Εμείς στο σημείο αυτό να πούμε πως ο ηθοποιός είναι πολύ ερωτευμένος και αυτό φαίνεται από τα τρυφερά τετ α τετ, με την καλή του.

«Ξανά ανταμωθήκαν οι δρόμοι μας.. για ποιο λόγο άραγε;;», έγραψε η Δανάη Παππά.