Δικηγόρος παίκτη Big Brother: «Είναι αλήθεια ότι γνωρίστηκαν και...»

Οι πρώτες δηλώσεις του νομικού του Μιλάτου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δικηγόρος παίκτη Big Brother: «Είναι αλήθεια ότι γνωρίστηκαν και...»

Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει γνωστό πως γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτης του Big brother κατηγορείται για βιασμό 21χρονης Αγγλίδας, που βρισκόταν στην Ρόδο για διακοπές. Στην αρχή υπήρξε μια προστασία γύρω από το όνομα του, ωστόσο στη συνέχεια, την Πέμπτη 26/5 είδαμε στο Super Κατερίνα δηλώσεις του δικηγόρου του και έτσι αποκαλύφθηκε το όνομά του.

Όπως ανέφερε λοιπόν και η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, οι κατηγορίες αφορούν στο όνομα του Στηβ Μιλάτου και μάλιστα ο νομικός, που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του τόνισε πως θα φανεί σύντομα η αθωότητα του. Πιο αναλυτικά, έχοντας μιλήσει πρώτα με τον πελάτη του δήλωσε πως η πράξη συνέβη αλλά με τη συναίνεση και των δύο προσώπων.

Oι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου του παίκτη Big Brother που κατηγορείται για βιασμό

«Επειδή στη φάση αυτή πριν μπούμε στην κύρια ανάκριση. Καταλαβαίνετε ότι πρέπει να είμαι φειδωλός. Δεν έχει συμβεί τίποτα από όσα υποστηρίζει η κυρία. Είναι αλήθεια ότι γνωρίστηκαν, είναι αλήθεια ότι υπήρχε κάποια ερωτική επαφή και μέχρι εκεί.

Περιμένουμε τα ευρήματα από την ιατροδικαστική αυτή τη στιγμή που θα αποδείξει τα όσα λέει ο εντολέας μου. Δηλαδή, ότι υπήρξε κάποια συναινετική επαφή μεταξύ τους και τίποτα παραπάνω. Δεν γνωρίζω τα κίνητρα της κυρίας αλλά θεωρώ ότι μία πρώτη δικαίωση γι’ αυτόν τον άνθρωπο θα είναι μετά την προανάκριση να αφεθεί ελεύθερος» ανέφερε αρχικά ο κ. Αλεξανδρής.

Όταν ρωτήθηκε για το κίνητρο της καταγγελίας της 21χρονης, ο κ. Αλεξανδρής απάντησε πως «το να μπω εγώ στη ψυχολογία κάποιου ανθρώπου στις διακοπές και να μαντέψω γιατί το έχει κάνει, δεν είναι η δουλειά μου. Η δική μου δουλειά είναι να αποδείξω ότι ο εντολέας μου είναι αθώος.

Εκεί θα σταματήσει η δική μου προσέγγιση. Για τα άλλα υπάρχουν πιο ειδικευμένοι, ψυχολόγοι, ψυχίατροι κτλ. Δε θα απαντήσω πάντως εγώ». Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε το όνομα του παίκτη ριάλιτι ρωτώντας: «ο Στηβ Μιλάτος εργάζεται σε ένα μαγαζί στη Ρόδο στην υποδοχή;». Τότε, ο συνήγορος υπεράσπισής του, κ. Αλεξανδρής σημείωσε πως «ο Στηβ Μιλάτος είναι ένας αξιοπρεπέστατος άνθρωπος, ο οποίος έχει πανεπιστημιακό πτυχίο.

Είναι ένας άνθρωπος με ιδιαίτερη κουλτούρα και παιδεία και δεν νομίζω στα 30 του χρόνια έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν. Είναι τιμή μου να τον υπερασπίζομαι. Αυτές οι κατηγορίες είναι απόλυτα έωλες και θα αποδειχθούν στο ακροατήριο».

Η ηλικία, η καταγωγή και ο γάμος express για τον Μιλάτο

Ο Στηβ Μιλάτος είναι μοντέλο στο επάγγελμα ωστόσο του αρέσει να ψάχνεται και να μην μένει στάσιμος. Έτσι λοιπόν εκτός από τις μεγάλες πασαρέλες, που έχει περπατήσει σε Ελλάδα και σε εξωτερικό τον είδαμε να κάνει πέρασμα και από το σπίτι του Big Brother.

Το μοντέλο είναι τόσο ανήσυχο που δεν σταμάτησε ούτε στο ριάλιτι καθώς μετά από αυτό εισέβαλε σε πολύ γνωστό σίριαλ και η εμφάνιση του έκανε σε πολύ κόσμο εντύπωση. Να σημειώσουμε εδώ πως εκτός από όλα αυτά τα βήματα, η ενασχόληση με τη νύχτα και τα μαγαζιά υπήρχε από παλιά, καθώς λόγω του παρουσιαστικού του, έκανε και κάνει πόρτα σε βραδινά μαγαζιά.

Ο Steve Milatos είναι μοντέλο & influencer. Κατάγεται από τα Τρίκαλα όμως ζει στην Αθήνα και το πραγματικό του όνομα είναι Στέφανος Τα τελευταία 10 χρόνια έχει συνεργαστεί με μεγάλους οίκους μόδας περπατώντας σε διεθνείς πασαρέλες. Πρόσφατα και μέσα σε χρονικό διάστημα μόλις δύο μηνών παντρεύτηκε και χώρισε!

Στηβ Μιλάτος

Μπαίνοντας στο σπίτι του Big Brother ξεδίπλωσε άγνωστες, προς τον κόσμο, πτυχές της προσωπικότητάς του και απέδειξε ότι δεν είναι ένας άνθρωπος που απλά ποζάρει. Ο Μιλάτος είναι 30 ετών και ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει στο ΤΕΙ Δασοπονίας, αφού ο πατέρας του έχει κρεοπωλείο στα Τρίκαλα, όπου δούλευε και ο ίδιος στα νεανικά του χρόνια.