Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Με γεμάτα χέρια έφυγε ο Γιώργος Μαζωνάκης από το Φεστιβάλ Καννών - Έγινε γνωστό πως...

Η χαρά του δεν περιγράφεται!

Με γεμάτα χέρια έφυγε ο Γιώργος Μαζωνάκης από το Φεστιβάλ Καννών - Έγινε γνωστό πως...
News 26.05.2022 12:18
Από Youweekly Team

Ο Γιώργος Μαζωνάκης βρέθηκε στα βραβεία κινηματογράφου στις Κάννες, όπως αποκάλυψε και ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δεν γνώριζε, όμως, ότι θα έφευγε από εκεί με τα χέρια του γεμάτα και το χαμόγελό του ακόμη μεγαλύτερο από πριν. Τα ευχάριστα νέα ανακοινώθηκαν μέσα από την εκπομπή Breakfast at Star, το πρωί της Πέμπτης 26/5.

Ο ίδιος, λοιπόν, πρωταγωνίστησε στην ταινία μικρού μήκους του Ιδρύματος Ωνάση με τίτλο "Στο θρόνο του Ξέρξη" και η ταινία έλαβε βραβείο. Τα συναισθήματα του δεν περιγράφονται και αφού επέστρεψε από την εκδήλωση θέλησε να μιλήσει δημόσια για την κατάκτηση αυτή και να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που αγάπησε την πρόσπαθειά του, αλλά και τους συντελεστές που έκαναν πραγματικότητα αυτό το όνειρο, με την εξαιρετική τους δουλειά.

Η ανάρτηση του Γιώργου Μαζωνάκη για την βράβευση στις Κάννες

«Η ταίνία μας πήρε το βραβείο. Εύη Καλογεροπούλου το ταλέντο σου μοναδικό, η ψυχή σου ακόμα πιο θεϊκή. Αφροδίτη μου σε ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ πολύ όλους», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής γι' αυτό το επίτευγμα.

Τι ετοιμάζει για το καλοκαίρι

O Γιώργος Μαζωνάκης είναι μια αξεπέραστη καλλιτεχνική φύση και συνέχεια μας ενημερώνει για τα νέα του σχέδια, με αυτά να μην έχουν σταματημό. Είναι γεγονός πως ψάχνεται συνεχώς και πότε δεν επαναπαύεται στην επιτυχία, που μέχρι τώρα έχει κάνει.

Μετά την ανακοίνωση για τη συμμετοχή του στην ξένη ταινία, με μία ανάρτηση που έκανε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ετοιμάζεται να κάνει μια ανατρεπτική συνεργασία μέσα στο καλοκαίρι. Τα ευχάριστα αφορούν στο τραγούδι, που θα βγάλει με τον διεθνούς φήμη ράπερ, Arash καθώς θα πουν μαζί ένα κομμάτι σε ελληνικούς και ξένους στοίχους, με τίτλο Boro - Boro, και σίγουρα θα κάνει χαμό σε όλα τα μαγαζιά τους επόμενους μήνες.

«Φίλος εστίν άλλος εγώ… Arash thank you. On set with my friend & superstar Arash @arashmusic for our new music video «Τώρα τώρα» (Boro boro)».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χώρισαν άσχημα λίγο πριν κάνουν παιδί - Η τελευταία σύντροφος του Γιώργου Μαζωνάκη

Αυτό είναι το υπερπολυτελές τζιπ του Γιώργου Μαζωνάκη - Κοστίζει πάνω από 90.000 χιλιάδες ευρώ

Share