«Γίνεσαι κατίνα»: Το άβολο σκηνικό ανάμεσα σε Λιάγκα - Σολωμού και η απολογία του παρουσιαστή

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Γίνεσαι κατίνα»: Το άβολο σκηνικό ανάμεσα σε Λιάγκα - Σολωμού και η απολογία του παρουσιαστή

Η Μαρία Σολωμού, την οποία πρόσφατα είδαμε με το "καυτό" της μπικίνισε παραλία της Επιδαύρου, βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του ANT1, το Πρωινό, το πρωί της Πέμπτης 26/5, και μίλησε εκτενώς για τις σχέσεις και τους χωρισμούς της.

Η ηθοποιός στην προσπάθειά της να εξηγήσει πως συμπεριφέρεται όταν αποφασίζει να διακόψει μία σχέση της, είτε εκείνη είτε ο εκάστοτε σύντροφός της, δέχθηκε ένα σχόλιο από τον Γιώργο Λιάγκα, το οποίο αργότερα ανέσυρε.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής χρησιμοποίησε την λέξη "κατίνα" για να περιγράψει τον τρόπο που αντιμετωπίζει την κατάσταση η Σολωμού, όμως αργότερα, αισθάνθηκε άσχημα και εξήγησε πως αυτή η δήλωση βγήκε αυθόρμημα από το στόμα του, ως κατάλοιπο του παλιού του χαρακτήρα.

Ο χαρακτηρισμός του Γιώργου Λιάγκα για την Μαρία Σολωμού και η "συγγνώμη" του

«Γίνεσαι κατίνα, δηλαδή», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος και έπειτα αναθεώρησε: «Επιτρέψτε μου να αποσύρω από την κουβέντα το «Κατίνα» γιατί είναι παλαιάς κοπής στερεοτυπικό και το είπα εν τη ρύμη του λόγου. Το αποσύρω, ήταν λάθος. Πολλές φορές μας έχουν μείνει κάποια πράγματα, κατάλοιπα του παρελθόντος. Το αντιλήφθηκα μετά και λέω να το αποσύρω, είναι λάθος. Τι πάει να πει; Γιατί μια γυναίκα που φέρεται έτσι να ονομάζεται… Λάθος».

«Μη μιλάς μωρή εσύ!»

Λίγο πριν καθίσει στον καναπέ του πλατό για να δώσει συνέντευξη, η Μαρία Σολωμού είχε μια έντονη υποδοχή από την Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια έχει αποδείξει πόσο ακομπλεξάριστη είναι και πως θα κάνει σε κάθε γυναίκα το θετικό της σχόλιο.

Έτσι και έκανε και με το που είδε την ηθοποιό να κάνει την είσοδο, η οποία ομολογουμένως είναι στα καλύτερά της και αυτό έχει φανεί και από τις φωτογραφίες, που την έχουμε δει με μαγιό. Η Μαρία φυσικά δέχτηκε το κοπλιμέντο από την άλλη όμως δε μπόρεσε να μην ανταποδώσει στην παρουσιάστρια , η οποία έχει εξίσου πολύ καλές αναλογίες.

Η παρουσιάστρια εντυπωσιασμένη της είπε: «Τι σώμα είναι αυτό; Τι σώμα είναι αυτό» και η Μαρία τότε τόνισε: «Μη μιλάς μωρή εσύ! Μη μιλάς»! και η Φαίη συνέχισε απευθυνόμενη στον Γιώργο Λιάγκα «Μα δεν είναι ωραία;»!Με τον παρουσιαστή να απαντά: «Μιλάνε για τα σώματά τους να φύγω εγώ...».