«Δεν μπορούσα να...» - Οι συγκλονιστικές περιγραφές του Γιαννέτου για την περιπέτεια με τον κορωνοϊό

Νοσηλεύτηκε βαριά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δεν μπορούσα να...» - Οι συγκλονιστικές περιγραφές του Γιαννέτου για την περιπέτεια με τον κορωνοϊό

Ο Δημήτρης Γιαννέτος έδωσε μια εξ αποστάσεως συνέντευξη στην εκπομπή Μega Καλημέρα την Πέμπτη 26/5 και μεταξύ των δηλώσεων που έκανε μίλησε για την περιπέτεια του με τον κορωνοϊο καθώς είχε γνωστοποιήσει μέσα από αναρτήσεις, που είχε κάνει στο instagram, πως νόσησε και μάλιστα αρκετά βαριά.

Ο γνωστός hair stylist των επωνύμων τώρα πια έχει ξεπεράσει κάθε κίνδυνο και αισθάνεται μια χαρά, τις προηγούμενες όμως ημέρες ανησύχησε πολλούς με τα όσα δημοσίευε. Οι στιγμές που πέρασε μέσα στο νοσοκομείο ήταν πολύ έντονες και ο τρόπος μάλιστα, που τις περιέγραψε αποδεικνύουν πως κάποιοι το περνούν πιο έντονα και πως σε κάθε περίπτωση ο ιός είναι υπαρκτός.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννέτου για την περιπέτεια με τον κορωνοϊό

«Κόλλησα κορωνοϊό και έκανα πνευμονία και έπρεπε να νοσηλευτώ στο νοσοκομείο με φοβερό πόνο. Κινδύνευσα όσο ένας άνθρωπος που περνάει κορωνοϊό. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω, είχα πάθει φλεγμονή στους πνεύμονες και γι’ αυτό πονούσα πολύ».

Οι φωτογραφίες του Γιαννέτου μέσα από το νοσοκομείο

Μπορεί οι περισσότεροι που νοσήσαμε από τον Covid-19 να τον περάσαμε με κάποια ελαφριά συμπτώματα πυρετού όμως ορισμένοι δυσκολεύονται πολύ να ανταποκριθούν στη συγκεκριμένη νόσο, που μπορεί πολύ εύκολα να προκαλέσει πνευμονία.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο διάσημος κομμωτής, Δημήτρης Γιαννέτος, ο οποίος πρόσφατα έπεσε και θύμα κλοπής, δημοσίευσε τα δυσάρεστα νέα στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανησυχώντας αρκετά τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο καταξιωμένος hairstylist και κουμπάρος της Μαρίας Μενούνος αποκάλυψε με μια φωτογραφία ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο, καθώς νοσεί από Covid-19, γράφοντας, «Covid και πνευμονία. Καθόλου αστείο!».

Ο Δημήτρης Γιαννέτος στο νοσοκομείο