«Ήμουν ένα από τα θύματα της ομορφιάς της» - Η κολακευτική αναφορά του Γιώργου Λιάνη στην Μενεγάκη

«Βλέπω μια ανθεκτική γυναίκα, μια εξαιρετική επαγγελματία

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Ήμουν ένα από τα θύματα της ομορφιάς της» - Η κολακευτική αναφορά του Γιώργου Λιάνη στην Μενεγάκη

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη Δέσποινα Τσόκου έδωσε ένας εκ των κορυφαίων Ελλήνων δημοσιογράφων, το μεσημέρι της Πέμπτης 26/5 ο Γιώργος Λιάνης. Ο μεταξύ άλλων και πολιτικός, μιλά για την καριέρα του, εξηγεί γιατί δεν είναι υπέρ του γάμου ενώ παντρεύτηκε τρεις φορές, αναφέρει πως δεν υπήρξε κάλος πατέρας και πως κέρδισε τα παιδιά του σε μεγάλη ηλικία, αλλά αποκαλύπτει και τον υπέρμετρο θαυμασμό του για την Ελένη Μενεγάκη!

Η εξομολόγηση του Γιώργου Λιάνη

«Ήμουν ο πρώτος που έφτασε στο Κωσταλέξι. Η υπόθεση της Έλενας Καρυώτη ήταν ένα συνταρακτικό γεγονός για τη ζωή μου. Την εποχή της εκπομπής «Ρεπόρτερς» ο κόσμος μας λάτρευε, δεν πληρώναμε στα ταξί», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάνης. Ο Γιώργος Λιάνης μίλησε στη συνέχεια για την υπόθεση του Νίκου Κοεμτζή: «Στην εκπομπή για τον Κοεμτζή θέλαμε να δείξουμε ότι ο άνθρωπος αλλάζει. Πήραμε το μέρος του περισσότερο από όσο θα έπρεπε».

«Μετανόησα αργά που μπήκα στην πολιτική, έμεινα 24 χρόνια, ήταν πολλά. Στα 80 μου το σύνθημά μου είναι “ποτέ συνταξιούχος”. Ότι μπορούσα να κάνω στα 20, μπορώ να το κάνω και στα 80. Έχω φάει σκαμπίλια στον έρωτα. Νομίζω ότι αγάπησα περισσότερο απ’ όσο αγαπήθηκα. Ποτέ δεν θα έλεγα σε μια γυναίκα που αγαπώ να με παντρευτεί.

Οι γάμοι μου ήταν αποφάσεις των συντρόφων μου. Είμαι ο πιο ακατάλληλος στο να προτείνω το σωστό μοντέλο οικογένειας. Δεν στάθηκα καλός πατέρας. Λέω ψυχρά ότι δεν στάθηκα καλός πατέρας γιατί επιδίωκα αυτά που επιδίωκα στη δουλειά μου. Ευτυχώς οι μητέρες των παιδιών μου δεν τα φανάτισαν εναντίον μου. Κατάφερα να τα κατακτήσω αργότερα, με πολύ πόνο όμως».

Κλείνοντας, είπε για την Ελένη Μενεγάκη: «Ήμουν ένα από τα θύματα της ομορφιάς της Ελένης Μενεγάκη. Με τα χρόνια βλέπω μια ανθεκτική γυναίκα, μια εξαιρετική επαγγελματία».

«Ο γάμος μου με τον Γιώργο Λιάνη έβλαψε την καριέρα μου»

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε δηλώσεις η Λιζέτα Νικολάου η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τον γάμο της με τον Γιώργο Λιάνη μιας και αποκάλυψε ποιες ήταν οι δυσκολίες της μετά από τον χωρισμό τους.

«Με το Γιώργο Λιάνη παντρευτήκαμε το 1978, αποκτήσαμε ένα γιο και χωρίσαμε. Ο χωρισμός μου με το Γιώργο Λιάνη μου κόστισε πάρα πολύ, ντρεπόμουν που ήμουν χωρισμένη.

Για το γιο μου έγινα και μάνα και πατέρας. Ο γάμος μου με το Γιώργο Λιάνη με έβλαψε στην καριέρα μου. Δεν ήθελα να ξαναπαντρευτώ παρόλο που είχα μια σχέση για 16 χρόνια, δεν ήθελα να κάνω άλλο παιδί. Είμαι χαρούμενη που έχω δυο εγγονάκια, το ένα λέγεται Γιώργος Λιάνης».