«Μπήκε στη ζωή μου το...» - Ο λόγος που ο Γιώργος Αλκαίος αποφάσισε να απομονωθεί στη Μήλο

Η αποκάλυψη του τραγουδιστή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μπήκε στη ζωή μου το...» - Ο λόγος που ο Γιώργος Αλκαίος αποφάσισε να απομονωθεί στη Μήλο

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 26/5 ο Γιώργος Αλκαίος. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην απόφαση που πήρε πριν από χρόνια να απομονωθεί στη Μήλο.

Ο λόγος που ο Γιώργος Αλκαίος αποφάσισε να απομονωθεί στη Μήλο

«Όταν παρατηρείς τα σημάδια – γιατί η εποχή είναι της γρηγοράδας – σε οδηγούν κανονικά εκεί που πρέπει να φτάσεις. Τελείωσα την Eurovision, έχασα τη γιαγιά μου, ήταν μία πολύ περίεργη και δύσκολη κατάσταση, γιατί χτύπησε διαφορετικό νεύρο απ’ ότι περίμενα.

Και μπαίνοντας σε μια τέτοια κατάσταση είπα ότι δεν έχω να πω κάτι άλλο. Έχω κάνει τα άλμπουμ μου, έχω πάρει χρυσούς, πλατινένιους δίσκους, έχω κάνει καταπληκτικές αποτυχίες, έχω κάνει εξαιρετικές επιτυχίες… Τα έχω ζήσει όλα. Η πρώτη χρονιά ήταν απεγκλωβισμός, πέρασα πολύ ωραία. Μετά μπήκε στη ζωή μου το διάβασμα και είχα πράγματα να ασχοληθώ. Είχα “πετάξει” τα πράγματα του στούντιο στην αποθήκη και είπα “δεν θα τα ανοίξεις!”», κατέληξε ο γνωστός τραγουδιστής.

Ποιο είναι το μέλλον του στο τραγούδι;

O Γιώργος Αλκαίος μπορεί να έκανε μια μεγάλη αποχή από τα τραγουδιστικά δρόμενα και από την Αθήνα για τους δικούς του πολύ προσωπικούς λόγους, όμως όπως φαίνεται η αποχή αυτή αποτελεί για τα καλά παρελθόν.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου 26/3 στο Chartshow και αφού τραγούδησε αξεπέραστες επιτυχίες του, όπως το «Σημάδι δείξε» κάθισε στον καναπέ μαζί με την πολύ καλή του φίλη Δέσποινα Βανδή. Μιας τους ενώνει μια πολύ παλιά και δυνατή σχέση, ο Αλκαίος ένιωσε έτοιμος να αποκαλύψει πως είναι πια παρών και ετοιμάζει θερινές συναυλίες.

"Με την Δέσποινα είμαστε πολύ δεμένοι... Ήταν ο μόνος άνθρωπος που με πήρε τηλέφωνο από την Πορτογαλία, ήταν 1 το βράδυ και μου είπε: "Γιώργο παρουσίασα το "Opa Opa" και έγινε χαμός""