Σασμός στην κουζίνα του Άκη Πετρετζίκη - Η Αργυρώ και η Στέλλα πιο αγαπημένες από ποτέ

Τι θα συμβεί;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός στην κουζίνα του Άκη Πετρετζίκη - Η Αργυρώ και η Στέλλα πιο αγαπημένες από ποτέ

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλλη, η Δανάη Παππά, η Ευγενία Σαμαρά και ο Κώστας Νικούλι, δηλαδή η Αργυρώ, η Θοδώρα, η Στέλλα και ο Πετρής του Σασμού, θα μπουν στην κουζίνα του Άκη Πετρετζίκη, στο επεισόδειο του Σαββάτου 28/5, και θα βάλουν τα δυνατά τους να δημιουργήσουν τα γεύματα του μάγειρα.

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στο επεισόδιο του Kitchen Lab με καλεσμένους τους ηθοποιούς του Σασμού

Είναι η πρώτη φορά που ο πρώτος Έλληνας MasterChef καλεί φέτος στην κουζίνα του και στην παρέα του πρωταγωνιστές τηλεοπτικής σειράς και, εξαιτίας της τοποθεσίας όπου αυτή διαδραματίζεται, απόφάσισαν να μαγειρέψουν γνωστές συνταγές της Κρήτης.

Ποιος ήξερε από όλους να μαγειρεύει καλύτερα; Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλλη κάνει μία έντιμη προσπάθεια να φτιάξει μυζιθροπιτάκια μαζί με την Ευγενία Σαμαρά και ο παρουσιαστής βρήκε την ευκαιρία να αστειευτεί μαζί τους.

Οι ηθοποιοί του Σασμού στην εκπομπή του Άκη Πετρετζίκη

Κατά την διάρκεια της προσπάθειας διαδραματίζονται ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είναι και η πρώτη φορά που θα δούμε την Αργυρώ και την Στέλλα αγαπημένες.

Η Θοδώρα και ο Πετρής μπορεί να μην τα βρήκαν όσο βρίσκονταν μαζί στον Σασμό, αλλά κατάφεραν να συνθηκολογήσουν στο Kitchen Lab. Μπερδεύτηκαν όμως με την συνταγή και τις κουτάλες, αλλά τελικά ο Άκης ήταν εκεί για να τους σώσει.

Οι περιπέτειες στην κουζίνα για τους ήρωες του Σασμού, θα μεταδοθούν το Σάββατο στις 16.40 στο κανάλι του Alpha.

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (26/5) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός μιας και ο Αστέρης θα προσεγγίσει τον ανυποψίαστο Σταύρο και εκείνος θα τον συμπαθήσει από την πρώτη στιγμή.

Σύντομα ωστόσο ο Αστέρης θα κάνει το μεγάλο βήμα και θα σώσει την Αργυρώ από βέβαιο θάνατο (δείτε εδώ όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ).

Ο Μαθιός και η Βασιλική ορίζουν ημερομηνία για τον γάμο τους και το χωριό μαθαίνει τα ευχάριστα νέα! Η γιαγιά Ειρήνη και η Κατερίνα προτρέπουν τη Μαρίνα και τον Αντώνη, αντίστοιχα, να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, Ο Κώστας πιάνει δουλειά στο αλουμινάδικο των Σταματάκηδων, γεγονός που θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Η Καλλιόπη έρχεται σε σύγκρουση με τον Αστέρη για την πώληση του κτήματος, εκείνος ωστόσο προχωρεί τη διαδικασία, προκαλώντας την οργή της. Ο Μανόλης δεν μπορεί να ξεπεράσει τον χωρισμό του από την Κλαίρη, τη στιγμή που ο Αστέρης προσεγγίζει τον ανυποψίαστο Σταύρο, και οι δύο άντρες αρχίζουν να έρχονται κοντά.