Ονειρικός και γεμάτος φυτά - Φωτογραφίες από τον κήπο στο σπίτι της Ζέτας Μακρυπούλια

Εκεί απολαμβάνει την ηρεμία της μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ονειρικός και γεμάτος φυτά - Φωτογραφίες από τον κήπο στο σπίτι της Ζέτας Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια όταν είναι ελεύθερη από επαγγελματικές υποχρεώσεις, κυρίως λόγω των γυρισμάτων του Ρουκ Ζουκ που δεν σταματάει να "σκίζει" σε τηλεθέαση, απολαμβάνει να περνάει χρόνο με φίλους στο σπίτι της. Και μπορεί η ίδια να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, σε μερικές αναρτήσεις στα social media μας έχει δείξει το σπίτι της.

Η παρουσιάστρια μετά το χωρισμό της από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, απολαμβάνει την ελευθερία της κάνοντας πράγματα που αγαπά και περνώντας χρόνο με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Χθες 26/5, με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έδειξε τον πανέμορφο κήπο του σπιτιού της όπου έχει φυτέψει φυτά.

Ο κήπο του σπιτιού της Ζέτας Μακρυπούλια

«Τσα! Σας έχω μιλήσει για τη νέα μεγάλη μου αγάπη; Τα φυτά! Πάντα τα αγαπούσα, αλλά τώρα η κατάσταση έχει ξεφύγει. Τους μιλάω, τα χαϊδεύω, τα φυτεύω, μετράω κάθε μέρα πόσο μεγαλώνουν, τα μεταφυτεύω, αγοράζω κι άλλα κι ας μην έχω που να τα βάλω… Υπάρχει κάποια τρέλα!!!»

Ο πραγματικός λόγος που χώρισαν Μακρυπούλια - Χατζηγιάννης

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έριξαν τη δική τους «βόμβα» με έναν χωρισμό, που τάραξε την ελληνική showbiz, με αρκετά να ακούγονται για ένα έντονο παρασκήνιο ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life, οι δυο τους θέλησαν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να μην κάνουν τον χωρισμό τους μεγάλο θέμα. Γι' αυτό το λόγο αποφάσισαν να το επιβεβαιώσουν τόσο γρήγορα.

Άλλωστε, ανάμεσά τους υπάρχει μεγάλη αγάπη, απλά η σχέση τους νικήθηκε από τη ρουτίνα και τον χρόνο. Σύμφωνα πάντα με τη Real, η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν αυτή που πήρε την απόφαση να αφήσει το σπίτι που έμεναν μαζί στη Άνω Γλυφάδα.

Μάλιστα η παρουσιάστρια, πριν φύγει για τις διακοπές της με τον Νίκο Μουτσινά, επισκέφθηκε το σπίτι αρκετές φορές προκειμένου να μαζέψει τα πράγματά της. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι το ζευγάρι δεν είχε κανένα κοινό περιουσιακό στοιχείο και έτσι, ο χωρισμός τους ήταν πολύ πιο απλός. Τόσο το στενό οικογενειακό τους περιβάλλον, όσο και ο ευρύτερος κύκλος τους μιλούσαν για ένα πολύ ισορροπημένο ζευγάρι. Οι δυο τους... διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr