«Είχε εντυπωσιαστεί με...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Στηβ Μιλάτου μετά τη σύλληψή του

Η αποκάλυψη στον αέρα του Πρωινού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είχε εντυπωσιαστεί με...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Στηβ Μιλάτου μετά τη σύλληψή του

Η είδηση ότι πρώην παίκτης του Big Brother βίασε μια 21χρονη Αγγλίδα στην Ρόδο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου από την Πέμπτη 26/5, ενώ ήδη ο δικηγόρους του 30χρονου έχει μιλήσει στις τηλεοπτικές κάμερες, ώστε να τον υπερασπιστεί.

Τελικά ο Στηβ Μιλάτος συνελήφθη στην Ρόδο και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα, ενώ το μεσημέρι αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή για να καταθέσει.

Οι πρώτες δηλώσεις του Στηβ Μιλάτου μετά τη σύλληψή του

Το πρωί της Παρασκευής 27/5 το μοντέλο μίλησε, μέσα από το κρατητήριο, στην εκπομπή «Το Πρωινό», τονίζοντας την αθωότητά του.

«Είμαι αθώος, δεν μπορώ να καταλάβω τα αρρωστημένα κίνητρα αυτής της γυναίκας. Είχε εντυπωσιαστεί επειδή είχα πολλούς ακόλουθους στο Instagram και μου το έλεγε συνεχώς. Δεν ξέρω εάν το κάνει για να προβληθεί η ίδια», δήλωσε ο κατηγορούμενος.

Απείλησε να αυτοκτονήσει η 21χρονη που κατήγγειλε βιασμό από τον Στηβ Μιλάτο

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στο εν λόγω συμβάν και μάλιστα σύμφωνα με όσα είπε στη Daily Mail o δικηγόρος της 21χρονης, έφτασε στο σημείο να επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή της.

Σύμφωνα με τον Ιωάννη Κοκκινογένη, η 21χρονη μαζί με τις φίλες της είχαν πάει σε γνωστό κλαμπ της Ρόδου όταν ο πρώην παίχτης του Big Brother με το πρόσχημα να μιλήσουν, παρέσυρε την κοπέλα σε ένα σκοτεινό στενό όπου και καταγγέλλεται ότι τη βίασε (διαβάστε εδώ ολόκληρη την κατάθεσή της).

«Η πελάτης μου είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Ο βιασμός έγινε τα ξημερώματα της 24ης Μαΐου και η καταγγελία έγινε το βράδυ της 25ης Μαΐου. Μετά την επίθεση η 21χρονη έτρεξε στους φίλους της οι οποίοι την πήγαν στο δωμάτιό τους όπου, όπως τους είπε, ήθελε να κάνει μπάνιο γιατί ένιωθε βρώμικη. Στη συνέχεια, όμως, προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της κόβοντας τους καρπούς της. Την έσωσε μια φίλη της που μπήκε στο μπάνιο την κατάλληλη στιγμή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της.

«Η πελάτης μου ήταν σε διακοπές στη Ρόδο από τις 22 Μαΐου για να γιορτάσει το τέλος της εξεταστικής στο πανεπιστήμιό της. Το βράδυ της επίθεσης είχε πιει 2-3 ποτά. Είναι παιδί μιας ευκατάστατης οικογένειας και δεν έχει καμία χρηματική απαίτηση από τον κατηγορούμενο. Το μόνο που ζητάει για τον κατηγορούμενο είναι να τιμωρηθεί για το έγκλημα του βιασμού».