Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Κώστα Πηλαδάκη

Τα έκανε γνωστά η Μαρία Καλάβρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Κώστα Πηλαδάκη

Έναν βήμα πριν τον γάμο βρίσκεται η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης, οι οποίοι διανύουν την πιο ευτυχισμένη τους περίοδο. Το γνωστό μοντέλο αποχώρησε πριν μερικές μέρες από το Survivor 5, ωστόσο καθ' όλη την διάρκεια παραμονής της στον Άγιο Δομίνικο, συνέχεια αναφερόταν στον αγαπημένο της.

Μάλιστα, όταν εκείνη επέστρεψε στην Ελλάδα, ο Κώστας Πηλαδάκης της είχε ετοιμάσει μια πολύ τρυφερή έκπληξη, την οποία και μοιράστηκαν αμέσως μετά με τους διαδικτυακούς τους φίλους στα social media. Το ζευγάρι λοιπόν βρίσκεται στα καλύτερά του και το να επισημοποιήσουν την σχέση τους είναι σίγουρα στα σχέδια τους.

Αυτό το επιβεβαίωσε και η Μαρία Καλάβρια, μιλώντας στις κάμερες της εκπομπής Happy Day, η οποία ανέφερε πως είναι πάρα πολύ πιθανόν να τους δούμε να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Έναν βήμα πριν τον γάμο Ναυσικά Παναγιωτοπούλου και Κώστας Πηλαδάκης

«Ο Κώστας Πηλαδάκης στεναχωρήθηκε με όσα έγιναν με την Ναυσικά»

Μέσα από την εκπομπή «Love it», η Μαρία Καλάβρια η οποία είναι στενή φίλη με το γνωστό μοντέλο μίλησε για την συμπεριφορά της αγαπημένης της φίλης αλλά και για την αντίδραση που είχε ο σύντροφός της, Κωστής Πηλαδάκης.

«Ήταν δικαιολογημένη έκρηξη της Ναυσικάς, από όσο είδα και στη συνέντευξη που έδωσε είχε μαζέψει πάρα πολλά πράγματα. Επειδή την ξέρω πολύ καλά, η Ναυσικά δεν χαρίζεται, σε κάποια άτομα κρατάει την ψυχραιμία της αλλά υπάρχει και ένα όριο. Ακόμη και τώρα το αντιμετωπίζει ψύχραιμα, ενώ η Βρισηίδα είναι κουραστική.

Είναι ντροπή! Το τι κάνει η Ναυσικά είναι δικαίωμά της. Από την άλλη τη θαυμάζω γιατί το να κρατηθεί τόσο πολύ και να μην της κάνει επίθεση είναι άξια για μένα. Η Βρισηίδα έκανε επίθεση σε όλους.

Εννοείται το συζητήσαμε με τον σύντροφό της. Ο Κώστας Πηλαδάκης είναι ένας άνθρωπος άλλου επιπέδου, δεν θα καθίσει να ασχοληθεί με πράγματα που λέει ο καθένας και η καθεμία. Είναι αρκετά στεναχωρημένος με το θέμα της Ναυσικάς, γιατί ξέρει ότι αυτά τα πράγματα την ενοχλούν. Αλλά όλο αυτό το πράγμα είναι μέσα στο παιχνίδι, πάντα θα υπάρχει ο αντίλογος»