"Πλακούντας αυτός ο..." - Η τρυφερή ανάρτηση της Πέννυς Μπαλτάτζη για την εγκυμοσύνη της

Η δημοσίευση της τραγουδίστριας εν αναμονή για το δεύτερο μωράκι της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Σε μια τρυφερή ανάρτηση στο λογαριασμό της στο instagram προχώρησε χθες 26/5 η γνωστή τραγουδίστρια Πέννυ Μπαλτατζή. H τραγουδίστρια που είναι αρκετά ενεργή στα social media, ξάφνιασε με αυτή την προσωπική ανάρτηση, αφού συνήθως αναρτά υλικό για τη δουλειά της, την τέχνη αλλά και κοινωνικά θέματα που την απασχολούν.

Είναι γνωστό λοιπόν, πως πολύ σύντομα θα κρατάει στην αγκαλιά της το δεύτερό της μωράκι του οποίο το φύλο έχει ήδη αποκαλυφθεί (δείτε το εδώ).

Η ανάρτηση της Πέννυ Μπαλτάτζη για την εγκυμοσύνη

Η Πέννυ Μπαλτατζή, δημοσίευσε μια φωτογραφία με ένα νεογέννητο και τον πλακούντα. Το σχόλιό της ήταν «Πλακούντας , αυτός ο ήρωας » και πρέπει να ομολογήσουμε ότι δε θα μπορούσε να είναι πιο ακριβές.

Η τρυφερή ανάρτηση της τραγουδίστριας

Τι είναι ο πλακούντας :

Ο πλακούντας είναι το μεγαλύτερο εμβρυικό όργανο. Πρόκειται για ένα προσωρινό όργανο υπό την έννοια ότι η λειτουργία του παύει μετά το πέρας του δεύτερου σταδίου του τοκετού, οπότε και το νεογνό έχει εξέλθει της μήτρας και μπορέι πλέον να αναπνέει κανονικά μόνο του. Όσο το μωρό αναπτύσσεται μέσα στη μήτρα είναι συνδεδεμένο στον πλακούντα μέσω του ομφάλιου λώρου.

Η αποκάλυψη της Πέννυς Μπαλτατζή για τις εξωσωματικές

Συνέντευξη στο περιοδικό «Εγώ», έδωσε η τραγουδίστρια Πέννυ Μπαλτάτζη , μιλώντας μεταξύ άλλων και για την προσπάθεια που έκανε με τις εξωσωματικές.

Έχεις περάσει και από μία δύσκολη φάση μέχρι να καταφέρεις να κάνεις παιδί. Τι σε δίδαξε όλο αυτό και τι λες σε όλες αυτές τις μητέρες που προσπαθούν εκεί έξω;

Αρχικά να σου πω ότι υπάρχει κόσμος που ακόμη και στα κοινωνικά δίκτυα μου στέλνει ότι κατάφεραν τελικά να κάνουν μωράκι μετά από πολλές προσπάθειες. Μεγάλη χαρά μου δίνουν. Όταν δεν υπάρχουν παθολογικά αίτια, δεν χρειάζεται μία γυναίκα να κάνει εξωσωματική. Αγαπηθείτε λίγο παραπάνω με τους συζύγους σας και θα έρθει αυτή η μαγική στιγμή. Με βάλανε να κάνω εξωσωματική χωρίς λόγο και τελικά συνέλαβα τον γιο μου με φυσικό τρόπο. Μου έλεγαν οι γιατροί ότι δεν θα μπορέσω να κάνω παιδί. Κι έφτασα σε σημείο να το πιστεύω κι εγώ. Γιατί με τον τρόπο τους με έκαναν να το πιστεύω. Δυστυχώς δεν υπάρχει ενσυναίσθηση και ψυχολογική στήριξη από το προσωπικό.