Συνέχεια στο Γολγοθά του Κέβιν Σπέισι - Τρεις άντρες τον κατηγορούν για βιασμό

Η ποινική δίωξη στον ηθοποιό για το αδίκημα του βιασμού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συνέχεια στο Γολγοθά του Κέβιν Σπέισι - Τρεις άντρες τον κατηγορούν για βιασμό

Σε νέους μπελάδες βρίσκεται ο βραβευμένος με όσκαρ ηθοποιός Kevin Spacey, αφού αυτή τη φορά κατηγορείται για τέσσερις περιπτώσεις , όπου επιτέθηκε σεξουαλικά σε τρεις άντρες .

Ο Kevin Spacey είναι ένας ιδιαίτερα δημοφιλής ηθοποιός που έχει εμφανιστεί σε πασίγνωστες και βραβευμένες ταινίες, όπως οι «Συνήθεις Ύποπτοι», «Λος Άντζελες: Εμπιστευτικό» και «Seven». Επίσης, πιο πρόσφατα πρωταγωνίστησε στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Netflix, «House of Cards». Στο παρελθόν, έπειτα από κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση εναντίον του ηθοποιού, το Netflix τον απέλυσε από το House of Cards.(δείτε εδώ πόσα πλήρωσε ο ηθοποιός για την παραβίαση της συμφωνίας του)

Το χρονικό του κατηγορητήριου ενάντια στον Spacey

«Το CPS έχει εγκρίνει ποινικές κατηγορίες εναντίον του Kevin Spacey, 62 ετών, για τέσσερις κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης εναντίον τριών ανδρών. Έχει κατηγορηθεί επίσης ότι ασέλγησε σε άτομο χωρίς τη συγκατάθεσή του. Οι κατηγορίες ακολουθούν την εξέταση των αποδεικτικών στοιχείων που συγκέντρωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία κατά την έρευνά της», ανέφερε η Rosemary Ainslie, επικεφαλής της Ειδικής Διεύθυνσης Εγκλήματος του CPS.

Ντοκουμέντο από το δικαστήριο

Σοκαριστική καταγγελία Βρετανού ηθοποιού: Ξύπνησα κι είδα τον Κέβιν Σπέισι να με βιάζει

Η Σκότλαντ Γιαρντ ανακοίνωσε ότι ερευνά την τελευταία καταγγελία για βιασμό σε βάρος του δημοφιλούς ηθοποιού Kevin Spacey, η οποία έρχεται να επιβαρύνει το «πλούσιο» ιστορικό του πρωταγωνιστή του House of Cards.

Ειδικότερα, ένας άνδρας, χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Τζον, κατήγγειλε την Τετάρτη την τραυματική εμπειρία που βίωσε το 2008 σε ηλικία 23 ετών. Η ανακοίνωση της αστυνομίας δεν αναφέρει ρητά το όνομα του δράστη της σεξουαλικής επίθεσης, πιστεύεται όμως ότι πρόκειται για τον Spacey.

Σύμφωνα με τη βρετανική Sun που επικαλείται αστυνομικές πηγές, ο 32χρονος σήμερα Τζον φέρεται να καταγγέλει ότι ο 58χρονος σήμερα Spacey τον κακοποίησε σεξουαλικής στο σπίτι του δεύτερου, όπου ο νεαρός Βρετανός είχε μεταβεί για να συζητήσουν για την καριέρα του. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο Τζον, μετά από ένα ποτό που είχε ζαλίστηκε και λιποθύμισε. Ξύπνησε, όπως καταγγέλλει, λίγο αργότερα και είδε τον Σπέισι να ασελγεί σε βάρος του. Ζήτησε από τον διάσημο ηθοποιό να σταματήσει, σηκώθηκε κι έφυγε από το σπίτι λίγο αφότου ο Spacey τον προειδοποίησε να μη μιλήσει για αυτό που συνέβη σε κανέναν.