«Εμένα με ενδιαφέρει να αποκατασταθεί το όνομα του παιδιού μου» - Άγριο ξέσπασμα από την μητέρα του Μιλάτου

Όσα ανέφερε για την καταγγελία βιασμού από την 21χρονη στην Ρόδο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Εμένα με ενδιαφέρει να αποκατασταθεί το όνομα του παιδιού μου» - Άγριο ξέσπασμα από την μητέρα του Μιλάτου

Στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα μίλησε το πρωί της Παρασκευής 27/5 η μητέρα του Στηβ Μιλάτου, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό 21χρονης τουρίστριας από την Αγγλία στη Ρόδο, ωστόσο αφέθηκε πριν λίγο ελεύθερος.

Τι δήλωσε η μητέρα του Μιλάτου

«Έχω μιλήσει, τον είδα και έχει λυθεί το θέμα. Αύριο το μεσημέρι τελειώνουμε. Είναι σοκαρισμένος. Από τη στιγμή που η ιατροδικαστική έκθεση λέει ότι δεν υπάρχει βιασμός, για ποια κατηγορία μιλάμε; Η κοπελιά μιλά για έναν βιασμό. Τον ψυχολογικό βιασμό που έκανε στον άντρα μου και σε εμένα και στο παιδί μου, ποιος θα τον δει;

Εγώ παράτησα τη δουλειά μου και είμαι στη Ρόδο και ο άνδρας μου έχει 18 πίεση. Εμένα με ενδιαφέρει να αποκατασταθεί αρχικά το όνομα του παιδιού μου. Έχει ήδη αποδειχθεί ότι δεν υπάρχει κατηγορία. Το τι θα κάνω από εδώ και πέρα σίγουρα έχει να κάνει με το κορίτσι αυτό. Για εμένα η ποινή σε αυτές τις περιπτώσεις να είναι όμοια του βιασμού. Μπορεί στον ψυχολογικό βιασμό να μην υπάρχουν αμυχές που θα τις δει ο ιατροδικαστής, αλλά η πληγή που προκαλείται είναι τεράστια» είπε χαρακτηριστικά η μητέρα του μοντέλου.

Απείλησε να αυτοκτονήσει η 21χρονη

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στο εν λόγω συμβάν και μάλιστα σύμφωνα με όσα είπε στη Daily Mail o δικηγόρος της 21χρονης, έφτασε στο σημείο να επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή της.

Σύμφωνα με τον Ιωάννη Κοκκινογένη, η 21χρονη μαζί με τις φίλες της είχαν πάει σε γνωστό κλαμπ της Ρόδου όταν ο πρώην παίχτης του Big Brother με το πρόσχημα να μιλήσουν, παρέσυρε την κοπέλα σε ένα σκοτεινό στενό όπου και καταγγέλλεται ότι τη βίασε (διαβάστε εδώ ολόκληρη την κατάθεσή της).

«Η πελάτης μου είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Ο βιασμός έγινε τα ξημερώματα της 24ης Μαΐου και η καταγγελία έγινε το βράδυ της 25ης Μαΐου. Μετά την επίθεση η 21χρονη έτρεξε στους φίλους της οι οποίοι την πήγαν στο δωμάτιό τους όπου, όπως τους είπε, ήθελε να κάνει μπάνιο γιατί ένιωθε βρώμικη. Στη συνέχεια, όμως, προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της κόβοντας τους καρπούς της. Την έσωσε μια φίλη της που μπήκε στο μπάνιο την κατάλληλη στιγμή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της.

«Η πελάτης μου ήταν σε διακοπές στη Ρόδο από τις 22 Μαΐου για να γιορτάσει το τέλος της εξεταστικής στο πανεπιστήμιό της. Το βράδυ της επίθεσης είχε πιει 2-3 ποτά. Είναι παιδί μιας ευκατάστατης οικογένειας και δεν έχει καμία χρηματική απαίτηση από τον κατηγορούμενο. Το μόνο που ζητάει για τον κατηγορούμενο είναι να τιμωρηθεί για το έγκλημα του βιασμού».