Ο Νίκος Μουτσινάς αποθέωσε στον αέρα της εκπομπής τον Νίκο Κοκλώνη - «Η σωτηρία ακούει στο όνομά του»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ο Νίκος Μουτσινάς αποθέωσε στον αέρα της εκπομπής τον Νίκο Κοκλώνη - «Η σωτηρία ακούει στο όνομά του»

Το μεσημέρι της Παρασκευής (27/5) ξεκίνησε άλλο μια εκπομπή για το «Καλό μεσημεράκι» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά του στον αέρα της εκπομπής για τα ευχάριστα νέα του Νίκου Κοκλώνη μιας και ετοιμάζεται να μπει δυνατά και στη μυθοπλασία με τηλεοπτικές σειρές και συζητήσεις με το Netflix.

Ο γνωστός παρουσιαστής ανέφερε μεταξύ άλλων: «Μπράβο στον Νικόλα. Μόνο μην τους τραγουδήσει. Μήπως θέλει να πάρει το Netflix και να το κάνει Kokflix; Να το πάρει και να βάλει μέσα και τον Τρύφωνα, οπουδήποτε.

Αλλά πρέπει εδώ που τα λέμε, η Barking Well, που μας έχει δείξει τα χώνει και κάνει ωραίες παραγωγές, να πάρει τη ΔΕΗ. Είναι καλό παιδί ο Νίκος, αποκλείεται να χρεώνει τόσο. Μόνο σε ένα live του J2US θα χάριζε σε 1.000 τον λογαριασμό. Η σωτηρία ακούει στο όνομα Νίκος Κοκλώνης».

Οι δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά στον αέρα της εκπομπής

Το μέλλον της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι

Το μεσημέρι του Σαββάτου 30/4 η κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» συνάντησε την Ματίνα Νικολάου, ή αλλιώς «Βάνια» από το Καλό Μεσημεράκι και μίλησε για το συμβόλαιό της.

«Δεν μπορούσα εγώ στις 16.00 και το κάναμε πάλι στις 15.00. Μία ώρα διαφορά δεν έχει μεγάλη διαφορά. Ό,τι είναι καλύτερο και ό,τι βολεύει. Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα! Δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς γιατί επέστρεψε στις 15.00, αλλά νομίζω έγινε για καλό. Όλες οι αλλαγές για καλό γίνονται σε αυτή τη ζωή».

Το «Καλό Μεσημεράκι» θα συνεχιστεί και του χρόνου και η Ματίνα Νικολάου θα συμμετέχει ξανά, παρά το γεγονός ότι δεν έχει υπογράψει με τον ΣΚΑΪ. «Η εκπομπή θα υπάρξει του χρόνου, βέβαια. Έτσι είναι προγραμματισμένο. Κι εγώ θα υπάρξω, γιατί έτσι είναι προγραμματισμένο. Εγώ έχω συμβόλαιο μέχρι τέλη Αυγούστου. Κάποια στιγμή θα το ανανεώσω φαντάζομαι! Συνεχίζει κανονικά η εκπομπή και εγώ το ίδιο».