«Δεν προκύπτει καν συνουσία...» - Οι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου του Μιλάτου μετά την άφεση του

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δεν προκύπτει καν συνουσία...»  - Οι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου του Μιλάτου μετά την άφεση του

Τις τελευταίες ώρες βλέπουμε στη Ρόδο να έχει δημιουργηθεί ένας σάλος γύρω από το όνομα του Στηβ Μιλάτου, ο οποίος βρέθηκε κρατούμενος μετά από καταγγελία 21χρονης Αγγλίδας για βιασμό. Το μοντέλο υποστήριξε πως όποια επαφή είχαν ήταν συναινετική και περίμενε την δικαιοσύνη να αποφανθεί.

Τελικά την Παρασκευή 27/5 αφέθηκε ελεύθερος και τις πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου του είδαμε στο T-live. Ο νομικός υποστήριξε από την πρώτη κιόλας στιγμή τον πελάτη του και αναζητούσε να βρει τα κίνητρα της νεαρής κοπέλας να προχωρήσει σε αυτήν της την καταγγελία. Μάλιστα, τόνισε πως ο Μιλάτος αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο να παρευρίσκεται μια φορά τον μήνα στο τμήμα και πως θα πρέπει να καταβάλλει το ποσό των 2.000 ευρώ.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του Στήβ Μιλάτου μετά την άφεση του

«Με βάση το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης δεν προκύπτει καν συνουσία, αυτό σημαίνει ότι ήταν κάτι πολύ μικρό και κάτι απόλυτο συναινετικό. Δεν βρέθηκαν ούτε κακώσεις στο σώμα της κοπέλας, ούτε φθορές, ούτε που να προκύπτει την άσκηση βίας», ξεκαθάρισε η Πολυξένη Χατζηγιάννη.

«Δεν είναι αληθές η καταγγελία της, εφόσον από την ιατροδικαστική εξέταση δεν βρέθηκε κάποιο σημάδι. Δεν έχει βρεθεί απολύτως τίποτα. Κατέθεσε ψευδώς και η φίλη της», συμπλήρωσε ο Στέλιος Αλεξανδρής.

Οι πρώτες δηλώσεις του Μιλάτου μετά τη σύλληψή του

Η είδηση ότι πρώην παίκτης του Big Brother βίασε μια 21χρονη Αγγλίδα στην Ρόδο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου από την Πέμπτη 26/5, ενώ ήδη ο δικηγόρους του 30χρονου έχει μιλήσει στις τηλεοπτικές κάμερες, ώστε να τον υπερασπιστεί.

Τελικά ο Στηβ Μιλάτος συνελήφθη στην Ρόδο και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα, ενώ το μεσημέρι αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή για να καταθέσει.

Το πρωί της Παρασκευής 27/5 το μοντέλο μίλησε, μέσα από το κρατητήριο, στην εκπομπή «Το Πρωινό», τονίζοντας την αθωότητά του.

«Είμαι αθώος, δεν μπορώ να καταλάβω τα αρρωστημένα κίνητρα αυτής της γυναίκας. Είχε εντυπωσιαστεί επειδή είχα πολλούς ακόλουθους στο Instagram και μου το έλεγε συνεχώς. Δεν ξέρω εάν το κάνει για να προβληθεί η ίδια», δήλωσε ο κατηγορούμενος.