Γη της Ελιάς: Η Κονιόρδου έδωσε δυνατό spoiler για την σειρά του MEGA και η Μενεγάκη έμεινε "κάγκελο" on air

«Ανοίγω την πόρτα μου και μέσα βλέπω μία...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Η Κονιόρδου έδωσε δυνατό spoiler για την σειρά του MEGA και η Μενεγάκη έμεινε

Το μεσημέρι της Παρασκευής (26/5) η Λυδία Κονιόρδου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός δεν δίστασε να κάνει και κάποιες αποκαλύψεις για την σειρά «Γη της Ελιάς» όπου την βλέπουμε να πρωταγωνιστεί (Δείτε εδώ επίσης super αποκλειστικό για το νέο έρωτα της Μυρτάλης).

Συγκεκριμένα, ανέφερε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής πως: «Αισθάνομαι πολύ ευτυχής που είμαι σε αυτή τη σειρά. Είμαστε μία οικογένεια και αυτό οφείλεται και στον Ανδρέα Γεωργίου και στον τρόπο που οργανώνει τους ανθρώπους γύρω του και στη Βάνα Δημητρίου στο πολύ ωραίο σενάριο με τις ανατροπές και τις πλοκές…»

«Εγώ Ελένη θα σου πω κάτι άλλο που με βάζει σε πειρασμούς, αλλά έχω πολύ μυαλό και το βλέπω να έρχεται την περιπέτεια και σταματάω.. Ανοίγω την πόρτα μου και μέσα βλέπω μία τσάντα και μέσα ένα εκατομμύριο ευρώ και στο σημείωμα ο πρώην σύζυγός μου, ο Θεοδόσης μου αφήνει για τα χρέη που μας άφησε και καταλαβαίνω ότι είναι βρώμικα λεφτά και…παίρνω τα μέτρα μου…»

Το spoiler της Κονιόργου για την σειρά «Γη της Ελιάς»

Σούπερ αποκλειστικό Γη της Ελιάς: Κοντά στο τέλος ένας χωρισμός, δυο φόνοι κι ένας γάμος

Πολλά και συγκλονιστικά έχουν να συμβούν μέχρι το μεγάλο φινάλε της Γης της Ελιάς, που θα δούμε στο τέλος Ιουνίου. Δραματικές αλλά και ευχάριστες στιγμές που θα καθορίσουν τις εξελίξεις, αλλά παράλληλα θα κλείσουν και ιστορίες που είδαμε σ’ αυτή την σεζόν.

Το TiVi Σίριαλ σας έχει αποκλειστικά τις 10 πιο σημαντικές στιγμές που θα γίνουν μέχρι το τέλος. Διαβάστε τις στο Tv-24.gr