"Έριξε" το instagram η Ελένη Μενεγάκη - Η πρώτη φωτογραφία με τον Άγγελο και την Γαία από το καράβι για Άνδρο

Η ανάρτηση που θα συζητηθεί όσο καμία άλλη

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Η Ελένη Μενεγάκη είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media μιας και της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Έτσι, μετά το τέλος της σημερινής (27/5) της εκπομπής, «Ελένη» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA, αναχώρησε για την Άνδρο μιας και αποτελεί ένα από τα αγαπημένα της νησιά.

Ωστόσο, η γνωστή παρουσιάστρια δεν ταξίδεψε μόνη της αλλά με παρέα. Συγκεκριμένα, η παρέα της στο Κυκλαδίτικο νησί θα είναι αρκετά μεγάλη αφού ταξίδεψε μαζί με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο αλλά και την κούκλα σύντροφό του Γαία Μερκούρη όπου τον τελευταίο καιρό της χρεώνουν πως περιμένει το πρώτο τους παιδάκι.

Έτσι λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη δεν δίστασε να δημοσιεύσει και μια ανάρτηση στο instagram όπου πόζαρε με το ερωτευμένο ζευγάρι μέσα από το πλοίο. μεταξύ άλλων στην λεζάντα της ανάρτησης της έγραψε χαρακτηριστικά: «Είμαστε τόσο χαρούμενοι που πάμε στο νησί ! #eleni @aggelos_latsios @gaiamercurii».

Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη που θα συζητηθεί

Η τρυφερή φωτογραφία Άγγελου Λάτσιου - Γαίας Μερκούρη και το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη ζουν έναν όμορφο νεανικό έρωτα και παρά τη δημοφιλία των γονιών τους δεν κρύβουν την σχέση τους από τα social media με τις αναρτήσεις τους να είναι πολύ συχνές. Μάλιστα, είχε κυκλοφορήσει και η είδηση πως η 18χρονη είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

Χθες λοιπόν, Σάββατο 21/5, ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ μια πολύ τρυφερή τους φωτογραφία και τα σχόλια έπεσαν σαν την βροχή.

Ανάμεσα τους και εκείνο της παρουσιάστριας, η οποία έχει γνωρίσει την Γαία και όπως όλα δείχνουν την εγκρίνει για σύντροφο του μοναχογιού της.

Η φωτογραφία Άγγελου Λάτσιου - Γαίας Μερκούρη και το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη