Ένας έρωτας μεγάλος "γεννήθηκε" στο «Κάτι Ξαναψήνεται» - Η Σπυροπούλου τρόλαρε παίκτρια

Το φλερτ που δεν περίμενε κανείς

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ένας έρωτας μεγάλος

Την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την βλέπουμε καθημερινά μέσα από την εκπομπή «Κάτι Ξαναψήνεται» στον ΣΚΑΪ, ωστόσο τα νούμερα που σημειώνει τον τελευταίο καιρό δεν είναι και τόσο ικανοποιητικά. Βέβαια, η ίδια μαζί με τους διαγωνιζόμενους όπου αλλάζουν κάθε εβδομάδα, φροντίζουν να χαρίζουν άπλετο γέλιο στους τηλεθεατές.

Συγκεκριμένα, στο σημερινό επεισόδιο (27/5) στο τηλεπαιχνίδι μαγειρικής, γνωρίσαμε την Βιβή της οποία ήταν η σειρά να είναι η οικοδέσποινα. Από την άλλη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν δίστασε να ρωτήσει την ίδια για την προτίμησή της στους άνδρες. Έτσι, λίγο αργότερα δεν άργησε και η ερώτηση για το φλερτ που έχει με τον Γιάννη, μιας και ξεκίνησε να την πειράζει.

Η επική στιγμή στο «Κάτι Ξαναψήνεται»

Μαγείρεψε χωρίς γάντια και ''ξεσήκωσε'' το Twitter

Στο σημερινό 8/3 επεισόδιο του Κάτι Ξαναψήνεται, παρακολουθήσαμε τον Ανδρέα στην δική του προσπάθεια για την εβδομάδα. Ο ίδιος εντυπωσίασε ένα διαφορετικό και ιδιαίτερο μενού που εντυπωσίασε τους καλεσμένους του ακόμα και τον παίκτη με την περίεργη αλλεργία στις γαρίδες.

Ο Ανδρέας θέλησε με την δυνατή του προσπάθεις να αποσπάσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη βαθμολογία, ώστε να καταφέρει να νικήσει και να πάρει το μεγάλο έπαθλο, όμως κατά την διάρκεια της προετοιμασίας του μενού δεν φορούσε γάντια και χρησιμοποίησε τα γυμνά του χέρια για να πιάσει ακόμα και το ρολό κοτόπουλο.

Αυτό εξόργισε τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι πήραν την σκυτάλη για να σχολιάσουν για ακόμα μια φορά τα τηλεοπτικά δρώμενα και να ''δικάσουν'' τον παίκτη με τον δικό τους τρόπο.