Αγνώριστη η Άννα Βίσση πριν την πλαστική επέμβαση στο στήθος το 2013

Διέρρευσε σπάνιο φωτογραφικό υλικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αγνώριστη η Άννα Βίσση πριν την πλαστική επέμβαση στο στήθος το 2013

Αναμφίβολα η Άννα Βίσση παραμένει μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της εγχώριας showbiz καθώς η εμφάνισή της μαγνητίζει. Η γνωστή τραγουδίστρια είναι από τα άτομα που έχει επιλέξει συνειδητά να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή. Βέβαια, κάποιες σχέσεις της είχαν "κεντρίσει" για τα καλά το ενδιαφέρον.

Από την άλλη, κατά καιρούς έχουν γραφτεί αρκετά για την ίδια αναφορικά με τις πλαστικές επεμβάσεις. Μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό, πριν από μερικά χρόνια και συγκεκριμένα το 2013 είχε αποφασίσει να μεγαλώσει κατά δύο νούμερα το στήθος της.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν και κυκλοφορούν, απέκτησε το νέο της μπούστο το καλοκαίρι του 2013 σε κλινική πλαστικής χειρουργικής στη Νέα Υόρκη, με την ίδια να έχει μάλιστα επιβεβαιώσει την επέμβαση.

Η πλαστική επέμβαση της Άννας Βίσσης το 2013

Άννα Βίσση πριν τις πλαστικές

Πριν τις πλαστικές  - Έτσι ήταν η Άννα Βίσση

Φωτογραφία της Άννας Βίσσης πριν τις πλαστικές

Τρώει το πολύ 1300 θερμίδες την ημέρα - Η δίαιτα της Άννας Βίσση για κορμάρα στα 65

Η Άννα Βίσση στα 65 της χρόνια, έχει καταφέρει να έχει κορμί 30αρας! Η τραγουδίστρια προσέχει πολύ την διατροφή της - γιατί όπως λένε πολλοί "προσέχουμε για να έχουμε" - ενώ κάνει καθημερινή γυμναστική ειδική για να "σφίγγει" τα σημεία που θέλει.

Η ίδια λοιπόν που έδωσε μάχη με την βουλιμία, ακολουθεί μια διατροφή στην οποία πρέπει να τρώει το πολύ 1300 θερμίδες ώστε να έχει απώλεια βάρους αλλά και να μη στερείται τα βασικά προκειμένου η διατροφή της να είναι ισορροπημένη. Τις αρχές αυτές στηρίζει η δίαιτα fire fat, την οποία και ακολουθούν πολλοί αστέρες της showbiz παγκοσμίως.

Η δίαιτα της Άννας Βίσση

Τι είναι η δίαιτα fire fat που ταιριάζει με αυτή της Βίσση

Η fire fat δίαιτα, είναι μια δίαιτα ελεγχόμενων θερμίδων με 3 γεύματα και 2 σνακ ημερησίως. Κατά μέσο όρο παρέχει 1.315 θερμίδες, 24% από πρωτεΐνες, 30% από λιπαρά και 46% από υδατάνθρακες. Επίσης παρέχει ημερησίως γύρω στα 40 γραμμ. φυτικών ινών και 4320 μονάδες αντιοξειδωτικής προστασίας (ORAC).

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μειωμένη ενεργειακή πρόσληψη. Πρόσληψη ποιοτικών θερμίδων. Συνδυασμοί τροφίμων με χαμηλό γλυκαιμικό φορτίο (GL) και υψηλή μεταγευματική θερμογένεση (TEF). Διατηρεί υψηλή την ενεργητικότητα, δεν προκαλεί πείνα ή αδυναμία. Ευνοεί και επιταχύνει την απώλεια σωματικού λίπους, προστατεύει τη μυϊκή μάζα.

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Λήψη φαρμάκων, ορμονικές διαταραχές, προβλήματα θυρεοειδή, αμηνόρροια, πεπτικές ενοχλήσεις, προβλήματα υγείας όπως το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, παχυσαρκία (δείκτης μάζας σώματος πάνω από 29,9 kg/m2).