«Την μεγάλωσα λίγο σαν παιχνίδι» - Η Βίκυ Σταυροπούλου εξομολογείται για την Δανάη Μπάρκα

«Είναι δύσκολο να μεγαλώνεις μικρή παιδί»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Την μεγάλωσα λίγο σαν παιχνίδι» - Η Βίκυ Σταυροπούλου εξομολογείται για την Δανάη Μπάρκα

Η Βίκυ Σταυροπούλου θα βρεθεί ως καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Dot, στο επεισόδιο που θα προβληθεί το Σαββατοκύριακο 28-29/5, και προχώρησε σε δηλώσεις για την κόρη της, Δανάη Μπάρκα, η οποία δεν φαίνεται να τα πηγαίνει πολύ καλά με την εκπομπή της, και την οποία μεγάλωσε μόνη της και αυτό εμπεριείχε πολλές δυσκολίες σε κάθε στάδιο.

Η ηθοποιός εξήγησε πως δεν ήταν επιθυμία της να γίνει μητέρα και πως ο ερχομός του παιδιού της ήταν απλά θέμα τύχης. Έτσι, μεγαλώνοντας δυσκολεύτηκε σε πολλά πράγματα, όμως, επειδή είχε τη βοήθεια της μητέρας της, δεν αισθάνθηκε ποτέ ότι έχασε πράγματα από τη ζωή της εξαιτίας της. Βέβαια, αυτό είχε επιπτώσεις στην Δανάη, η οποία, όπως ανέφερε, μεγάλωσε σαν παιχνίδι της.

Οι δηλώσεις της Βίκυς Σταυροπούλου για την Δανάη Μπάρκα

«Είναι δύσκολο να μεγαλώνεις μικρή παιδί αλλά υπάρχουν και πολύ μεγαλύτερες δυσκολίες στη ζωή. Έτυχε, δεν έγινε συνειδητά και πέτυχε.

Με δυσκόλεψε αρχικά επειδή ήμουν μικρή και την μεγάλωσα λίγο σαν παιχνίδι και ευτυχώς είχα μεγάλη βοήθεια από τη μαμά μου οπότε δεν ευνούχισε την ζωή μου ο ερχομός του παιδιού. Αν το είχα κάνει όμως σε άλλη ηλικία νομίζω πως θα το είχα μεγαλώσει με άλλη σοφία», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Θα ήταν πιο τακτοποιημένη η ζωή μου άρα θα μπορούσα να της αφοσιωθώ και περισσότερο».

To video που έκανε την κόρη της να "λυθεί" στο γέλιο

Οι δυο τους είναι πολύ δεμένες, και περνούν μαζί κάποιες πολύ ξεχωριστές στιγμές, που μοιράζονται με τους φαν τους. Ο λόγος για την Δανάη Μπάρκα και τη Βίκυ Σταυροπούλου, οι οποίες έχουν μια ιδιαίτερη και cool σχέση ενώ πολλές φορές δε διστάζει η μία να τρολάρει την άλλη.

Το βράδυ της Τετάρτης 11/5, η Δανάη Μπάρκα έκανε repost ένα story, στο οποίο έχει απαθανατιστεί μία πολύ αστεία «οικογενειακή στιγμή» με τη Σταυροπούλου πρωταγωνίστρια.

Η ηθοποιός ζήτησε να τη δουν την ώρα που ξαπλώνει στο πάτωμα του μαγαζιού στο οποίο βρίσκονται, να σηκώνει τα πόδια της στον αέρα και επανέρχεται σε όρθια θέση. Αυτό φαίνεται να είναι κάτι που της έχει μάθει ένας δάσκαλος τον οποίο ακούγεται μέσα από το βίντεο πως ψάχνει.