Ρομαντική απόδραση στο νησί του έρωτα για Τούνη - Αλεξάνδρου: Θέλουν να γιορτάσουν αλλά δεν τους αφήνουν σε ησυχία

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ρομαντική απόδραση στο νησί του έρωτα για Τούνη - Αλεξάνδρου: Θέλουν να γιορτάσουν αλλά δεν τους αφήνουν σε ησυχία

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και πολυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Μαζί έχουν περάσει πολλές δύσκολες στιγμές, όπως η απώλεια της μητέρας της Influencer, στην οποία ο δεύτερος της στάθηκε σαν βράχος, όμως ήρθε ο καιρός να χαμογελάσουν και ξεχαστούν από ό,τι τους βαραίνει, αλλά και από την καθημερινότητα, και να πραγματοποιήσουν ένα μικρό ταξιδάκι.

Μόλις έκλεισαν έναν χρόνο σχέσης και θα το γιορτάσουν πηγαίνοντας στον πιο ρομαντικό προορισμό, που δεν είναι άλλος από την Σαντορίνη. Η ίδια το αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όμως, οι followers της δεν την άφησαν να ευχαριστηθεί αυτή τη στιγμή, καθώς την γέμισαν με μηνύματα, όπου ανέφεραν ότι σε αυτό το μέρος ο χωρισμός είναι αναπόφευκτος. Φυσικά, δεν το άφησε ασχολίαστο.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη για την επέτειό της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Να πω σε αυτό το σημείο ότι αν χωρίσω θα σας κάνω όλους μπλοκ, Ευχαριστώ», είπε χαρακτηριστικά αφού συγκέντρωσε όλα τα μηνύματα και "ξεμπρόστιασε" όσους έβγαλαν "χολή" είτε μιλούσαν χιουμοριστικά είτε το εννοούσαν.

Το story της Ιωάννας Τούνη

Το επικό βίντεο τους που μετρά σχεδόν 1 εκατομμύριο προβολές

Μπορεί η ξανθιά καλλονή να δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Θεσσαλονίκη και εκεί να έχει τους κολλητούς της φίλους, ωστόσο μένει μόνιμα στην Αθήνα. Στην συμπρωτεύουσα πηγαίνει κάθε φορά που έχει κάποιο ραντεβού ή όταν έχει πεθυμήσει τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Στα social media λοιπόν, η Ιωάννα Τούνη μοιράζεται πολλές στιγμές από την καθημερινότητα της με το δικό της ξεχωριστό τρόπο, καθώς παρά τις δυσκολίες που έχει περάσει κανείς δεν μπορεί να της στερήσει το χαμόγελο της θέλοντας να κοιτάει με αισιοδοξία το μέλλον.

Εκτός του Instagram διατηρεί και ένα δυνατό προφίλ στο Tik Tok, όπου μοιράζεται με τους followers της διάφορα αστεία βίντεο. Ένα από τα πιο πρόσφατα μάλιστα με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, μετράει περίπου 1 εκατομμύριο προβολές, συγκεκριμένα 726 χιλιάδες.

@j.touni

Κορίτσια μιλήστε! Κάνετε και εσείς αφόρητη την ζωή του αγοριού σας? 😂😂😂 @dimitris_alexandrou #fyp #greece

♬ original sound - Complex