Φως στο Τούνελ: «Φοβάμαι μήπως τον έχουν φάει…» - Συγκλονίζει η αδερφή του αγνοούμενου Θύμιου

«Ή έχει απελπιστεί τόσο πολύ και έχει δώσει τέλος στη ζωή του»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φως στο Τούνελ: «Φοβάμαι μήπως τον έχουν φάει…»  - Συγκλονίζει η αδερφή του αγνοούμενου Θύμιου

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ταξίδεψε μέχρι την Κρήτη προκειμένου να συναντήσουν την αδελφή του αγνοούμενου Θύμιου καθώς μετά από το bullying που δέχτηκε από «νταήδες» του Πύργου τα ίχνη του έχουν εξαφανιστεί. Όπως είναι λογικό η ίδια ανησυχεί για την υγεία του αδερφού της.

Συγκεκριμένα, ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Πιστεύω ότι ψάχνει ένα τρόπο για να έρθει να με βρει, εδώ στην Κρήτη. Μπορεί να τρόμαξε με το περιστατικό και να είναι κάπου και να κρύβεται. Ακούω πάρα πολλά, αλλά φοβάμαι για τον αδελφό μου, φοβάμαι πάρα πολύ. Ή τον έχουν φάει ή έχει απελπιστεί τόσο πολύ από αυτά που έχουν συμβεί και έχει δώσει τέλος στη ζωή του.

Γιατί, ένα μεγάλο γιατί… Τους αρέσει που είναι αυτή τη στιγμή αυτός ο άνθρωπος εξαφανισμένος και δεν ξέρει η οικογένειά του που βρίσκεται και εάν είναι ζωντανός; Πώς τρώει και πώς περνάει; Εκείνη τη στιγμή, όταν είδα το βίντεο, ένιωσα τόσο οργισμένη, που έβγαλα μία φωνή και ευχήθηκα να τους ανταποδοθεί στο μέλλον αυτή τους η πράξη», ανέφερε συναισθηματικά φορτισμένη, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων.

Εγώ είμαι εδώ και τον περιμένω με όλη μου την αγάπη και η αγκαλιά μου είναι ανοιχτή. Τον θέλω στη ζωή μου τον αδελφό μου. Δε θέλω να μάθω το χειρότερο εξαιτίας αυτών των παιδιών, που πρέπει να τιμωρηθούν, γιατί θα το ξανακάνουν».

Συγκινεί με τη δηλώσεις η αδερφή του Θύμιου που αγνοείται

Συγκλονίζει το βίντεο με τις επιθέσεις που δεχόταν

Από ότι φαίνεται η υπόθεση του Πύργου και του Θύμιου που αγνοείται εδώ και κάποιες μέρες μετά από επιθέσεις που δεχόταν, έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις μιας και δυστυχώς ο νέος δεν έχει βρεθεί ακόμα, και όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον Γολγοθά που περνούσε.

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που οι νεαροί επιτέθηκαν με βεγγαλικά στο σπίτι του 39χρονου αγνοούμενου Θύμιου παρουσίασε η εκπομπή Φως στο Τούνελ την Παρασκευή 13/5, όσο οι έρευνες για τον εντοπισμό του βρίσκονται σε εξέλιξη.

Στο βίντεο, φαίνεται η επίθεση που έγινε αργά το βράδυ της νύχτας στο σπίτι που ζούσε ο Θύμιος, λίγα λεπτά προτού βγει για να δει τι συμβαίνει. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες στην εκπομπή, είναι το επεισόδιο που προηγήθηκε από την προσπάθεια του Θύμιου να τους απομακρύνει.

Μια προσπάθεια που από αρκετούς παρουσιάστηκε διαφορετικά, όταν και ξεκίνησαν οι φήμες για έναν άνθρωπο που κυκλοφορεί κρατώντας αλυσοπρίονο στους δρόμους της Αγίας Βαρβάρας.