"Κόλαφος" ο Λάκης Λαζόπουλος: «Όταν πήγα από το 70% στο 9%, δεν σκέφτηκα ότι έγινα λιγότερο καλός»

«Η κοινωνία βαδίζει συντεταγμένα προς τα πίσω»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Το πρωί του Σαββάτου (28/5) ο Λάκης Λαζόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «OPEN Weekend» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε για το Αλ Τσαντίρι Νιουζ και τη σάτιρα ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει και το λόγο που έχει πάρει απόσταση από την τηλεόραση και τις δημόσιες εμφανίσεις. (δείτε εδώ σπάνια έξοδό του στα μπουζούκια)

Οι δηλώσεις του Λάκη Λαζόπουλου

«Δεν είχα κανένα άγχος για τα νούμερα κι επειδή δεν είχα άγχος μπορεί να γίνονταν αυτά. Όταν έφυγα από το Mega κι ήμουν ο Mister 60-70% και μετά έκανα 9% και μέσα σε ένα χρόνο πήγε στο 13%, δεν σκέφτηκα ότι τώρα έγινα λιγότερο καλός. Προσπάθησα να το βελτιώσω κι ήμουν σε ένα κανάλι, το οποίο δεν το έβλεπαν κι είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει ο θεατής συνήθειες.»

Και συνέχισε λέγοντας: Η κοινωνία βαδίζει συντεταγμένα προς τα πίσω. Καταργείται το νόημα και μένουν μονάχα στίγματα σκέψεων γιατί έχει καταργηθεί η σκέψη. Έχει μπει η πληροφορία, δεν μπορείς να καταλάβεις τίποτα. Δεν υπάρχει σάτιρα αυτή τη στιγμή που να ενώνει όλη την οικογένεια. Mε τη σάτιρα πάντα θα έχεις την εξουσία απέναντι, εγώ έχω κυνηγηθεί από όλους δεν έχω παράπονο!

Δεν υπάρχει σάτιρα που να μην ενοχλεί την εξουσία, όταν δεν την ενοχλεί δεν είναι σάτιρα είναι βαμβάκι με οινόπνευμα. Εγώ δεν είμαι του να στρογγυλεύω τις γωνίες. Βάρος αισθάνομαι να αναγκαστώ να πάω κάπου και να μην μπορώ να μην πω αυτό που θέλω.

Γι’ αυτό και έχω αυτήν την απόσταση. Από την ώρα που δεν είναι πια ελεύθερα τα πράγματα, που θα μπει φραγμός ακόμα και στο διαδίκτυο, αν περάσει σε έναν επιχειρηματία προσπαθώ να καταλάβω τι διαδίκτυο θα είναι αυτό. Περιμένω να ξεκαθαρίσουν οι χώροι της τηλεόρασης, της δημοσιογραφίας και της πολιτικής σκηνής στα θέματα #metoo».

«Έχει να κάνει με το...» - Αποκάλυψε τον λόγο που σταμάτησε το Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Στην εκπομπή Ανοιχτά βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης 18/2 ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο ίδιος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους Ράδιο Αρβύλα και στις καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, αλλά και για το τέλος του Αλ Τσαντίρι Νιουζ.

«Ήταν συγκεκριμένος ο λόγος που σταμάτησε η εκπομπή. Τον καιρό που σταμάτησε ήταν η πιο δημοφιλής. Τι να εξηγώ τι κατά βάθος είμαι εγώ; Έχει να κάνει με το ότι αυτός ο άνθρωπος πρέπει να πάει πιο εκεί για να κάνουμε αυτά.

Τώρα δεν έχω καμια διάθεση. Θα είχα υλικό αλλά δεν έχω καμια διάθεση. Δεν μπορώ να καθίσω 16 ώρες την ημέρα να βλέπω βίντεο. Τότε μπορούσα. Θα επέστρεφα με μία σειρά που να μου αρέσει και να γράφω. Δεν μου άφησε καμία πικρή γεύση αυτό γιατί ήμουν τόσο στα προβλήματα με την Τασούλα, που δεν με αφορούσε καθόλου αυτό. Όταν ελευθερωθούν τα πράγματα στα μυαλά των ανθρώπων, θα μπορέσω να είμαι ξανά και να μιλήσω» είπε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος.