H Oλυμπία Κρασαγάκη αποκάλυψε ότι έχει καρκίνο - Το μήνυμα στήριξης της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Η θλιβερή ανάρτηση της γνωστής φωτογράφου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
H Oλυμπία Κρασαγάκη αποκάλυψε ότι έχει καρκίνο - Το μήνυμα στήριξης της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Μια πολύ θλιβερή είδηση έκανε γνωστή το απόγευμα του Σαββάτου 28/5 η Ολυμπία Κρασαγάκη. Η διάσημη φωτογράφος που πριν λίγο καιρό είχε φωτογραφήσει την Ιωάννα Παλιοσπύρου χωρίς μάσκα, αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με καρκίνο.

Η Ολυμπία Κρασαγάκη δημοσίευσε συγκεκριμένα μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και ανακοίνωσε τα δυσάρεστα.

Η ανάρτηση της Ολυμπίας Κρασαγάκη για τον καρκίνο

«Έτσι ξαφνικά , εκεί που δεν τον περιμένεις, εκεί που δεν τον αναζητάς, έρχεται και σου αλλάζει την ψυχοσύνθεση , την ζωή την ίδια. Δεν ξέρεις ποτέ τι εκπλήξεις σου επιφυλάσσει.

Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι αυτός είναι ο κεραυνοβόλος έρωτας ή ο καρκίνος. Αποφασίζω λοιπόν, με ψυχραιμία, υπομονή, αισιοδοξία και με ένα χαμόγελο, να αποδεχτώ τον καρκίνο, που τόσο φοβόμαστε να κατονομάσουμε. «Life is fantastic» έλεγε ο David Bowie και εγώ λέω “La Vie est Belle»!, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ολυμπία Κραγασάκη.

Μάλιστα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έγραψε στη φωτογράφο: «Ποσό σημαντικό που το επικοινωνείς. Για εσένα! Είμαι δίπλα σου. Ξέρω πως θα το ξεπεράσεις!».

Σχόλιο Παλιοσπύρου στην ανάρτηση της Ολυμπίας Κρασαγάκη για τον καρκίνο

Τι είχε δηλώσει η φωτογράφος για την ζωή της

«Είμαι από την Κρήτη, και το αγαπάω πάρα πολύ αυτό το νησί! Όλη μου η οικογένεια είμαστε από την Κρήτη, αλλά μεγάλωσα στη Γερμανία. Ένα μέρος που από μικρή ήξερα πως δε θα είναι ένα μέρος που θα μείνω μια ζωή. Δε θα ήθελα να γεράσω εκεί, το ξέρω.

Από τη στιγμή που ένιωσα κι εγώ ότι μπορώ να ξεφύγω, αλλά κι από μία οικογένεια πολύ γλυκιά, αλλά πολύ αυστηρή, έκανα την επανάστασή μου. Έφυγα, πήγα στο Παρίσι. Μάλιστα άφησα τα πάντα. Τη σιγουριά της οικογένειας, τη σιγουριά μιας δουλειάς – ήμουν οδοντοτεχνίτης κι ήθελα να γίνω οδοντίατρος! – και πήγα στο Παρίσι για να ακολουθήσω την καλλιτεχνική ζωή! Δούλεψα ως βοηθός φωτογράφου σε στούντιο, σε φωτογράφους, διάφορες δουλειές».