«Ταλαιπωρήθηκε, βασανίστηκε» - Οι τελευταίες ώρες του Δάκη πριν φύγει από την ζωή

Η αποκάλυψη της Λουκίλα Καρρέρ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ταλαιπωρήθηκε, βασανίστηκε» - Οι τελευταίες ώρες του Δάκη πριν φύγει από την ζωή

Σε πένθος έχει βυθιστεί το πανελλήνιο καθώς έφυγε από την ζωή ο Δάκης, μετά από πολλά προβλήματα υγείας. Ο Δάκης έφυγε σε ηλικία 79 ετών, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο και είχε φτάσει να ζυγίζει μόλις 42 κιλά.

Την δυσάρεστη αυτή είδηση την έκανε γνωστή μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter η Λουκίλλα Πλέσσα-Καρρέρ (δείτε την εδώ). Η ίδια μίλησε ζωντανά λίγο αργότερα στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση και αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως ο Δάκης τις τελευταίες ώρες βασανίστηκε πολύ.

Οι δηλώσεις της Λουκίλας Καρρέρ για τις τελευταίες στιγμές του Δάκη

«Έδωσε μία παλικαρίσια μάχη, στενοχωριόταν τις τελευταίες ημέρες που έβγαιναν διάφοροι κι έλεγαν πόσο άσχημα ήταν. Δεν ήθελε. Είχε δώσει το κλειδί της ψυχής και της καρδιάς του σε πέντε ανθρώπους. Εγώ χθες ήμουν μαζί του στις τελευταίες του ώρες. Στις τελευταίες ώρες ταλαιπωρήθηκε. Βασανίστηκε τις τελευταίες ώρες. Ήμουν μαζί με τον κολλητό του φίλο, τον Πάνο Δέρβο. Ξεκουράστηκε σήμερα ο Δάκης.

Ένας αξιοπρεπέστατος κι ευγενής άνθρωπος που δεν ήθελε να ασχολούνται με την προσωπική του ζωή, πόσω μάλλον με την υγεία του. Έδωσε μάχη για τέσσερα χρόνια, εκ των οποίων ο τελευταίος χρόνος ήταν δύσκολος. Ξεκίνησε από έναν καρκίνο του εντέρου αλλά αυτό επεκτάθηκε αλλά αυτό επεκτάθηκε. Όπως θυμόσαστε και θυμόμαστε όλοι, έδινε συναυλίες, ήταν μέσα στην καλή χαρά. Τον λατρεύω και θα τον αγαπώ για πάντα. Αύριο θα ξέρουμε πότε θα είναι η κηδεία και θα γίνει σχετική ανακοίνωση» ανέφερε η Λουκίλα Καρρέρ.

Το συγκινητικό "αντίο" φίλων και συνεργατών στον Δάκη

Λίγα λεπτά μετά την γνωστοποίηση του θανάτου του, οι δικοί του άνθρωποι που χειρίζονται τα social media του, θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν δημόσια.

«Καλό ταξίδι αγαπημένε μας. Θα σε λατρεύουμε πάντα, όπου κι αν βρίσκεσαι.» έγραφε η ανακοίνωση που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό του Δάκη στο Facebook.

Καλό ταξίδι αγαπημένε μας. Θα σε λατρεύουμε πάντα, όπου κι αν βρίσκεσαι.

Posted by ΔΑΚΗΣ - Official on Sunday, May 29, 2022