«Θυμάμαι πριν από μέρες...» - Τα συγκινητικά λόγια της Ναταλίας Γερμανού για τον Δάκη

Με αφορμή τον χαμό του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Θυμάμαι πριν από μέρες...» - Τα συγκινητικά λόγια της Ναταλίας Γερμανού για τον Δάκη

Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του Δάκη που έγινε γνωστός το μεσημέρι της Κυριακής 29/5. Ο σπουδαίος τραγουδιστής έφυγε από την ζωή τα 79 του χρόνια, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Πολλοί συνεργάτες και φίλοι του θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν δημόσια, μέσα από μια ανάρτηση.

Μάλιστα, λίγο αργότερα, η Ναταλία Γερμανού ξεκίνησε την εκπομπή της αναφερόμενη στον Δάκη, με την ίδια να συγκινείται έντονα.

Τα συγκινητικά λόγια της Γερμανού για τον Δάκη

«Χάσαμε έναν πολύ αγαπημένο άνθρωπο. Έναν τραγουδιστή με φωνή τόσο γλυκιά, όσο και η ψυχή του. Θυμάμαι πριν από μέρες που ήμασταν στο γραφείο και συζητούσαμε και μου είπε η Εβελίνα (Νικόλιζα) πως δεν είναι καλά στην υγεία του. Δεν ήθελε και να μιλήσει για αυτό, το περνούσε λίγο μόνος του.

Θα σε θυμόμαστε και πάντα θα σε αγαπάμε, πάντα θα σε έχουμε στην καρδιά μας. Να σας πω και κάτι. Ο Δάκης ήταν γεννημένος στις 26 Αυγούστου, που είναι της Αγίας Ναταλίας. Πάντα ανταλλάσσαμε ευχές. Εγώ του έλεγα χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του και μου έλεγε “και σένα για τη γιορτούλα σου”. Καλό παράδεισο, καλό ταξίδι και ευχαριστούμε για τις μουσικές και τα τραγούδια» είπε η Ναταλία Γερμανού.

Οι τελευταίες ώρες του Δάκη πριν φύγει από την ζωή

Την δυσάρεστη αυτή είδηση την έκανε γνωστή μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter η Λουκίλλα Πλέσσα-Καρρέρ (δείτε την εδώ). Η ίδια μίλησε ζωντανά λίγο αργότερα στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση και αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως ο Δάκης τις τελευταίες ώρες βασανίστηκε πολύ.

«Έδωσε μία παλικαρίσια μάχη, στενοχωριόταν τις τελευταίες ημέρες που έβγαιναν διάφοροι κι έλεγαν πόσο άσχημα ήταν. Δεν ήθελε. Είχε δώσει το κλειδί της ψυχής και της καρδιάς του σε πέντε ανθρώπους. Εγώ χθες ήμουν μαζί του στις τελευταίες του ώρες. Στις τελευταίες ώρες ταλαιπωρήθηκε. Βασανίστηκε τις τελευταίες ώρες. Ήμουν μαζί με τον κολλητό του φίλο, τον Πάνο Δέρβο. Ξεκουράστηκε σήμερα ο Δάκης.

Ένας αξιοπρεπέστατος κι ευγενής άνθρωπος που δεν ήθελε να ασχολούνται με την προσωπική του ζωή, πόσω μάλλον με την υγεία του. Έδωσε μάχη για τέσσερα χρόνια, εκ των οποίων ο τελευταίος χρόνος ήταν δύσκολος. Ξεκίνησε από έναν καρκίνο του εντέρου αλλά αυτό επεκτάθηκε αλλά αυτό επεκτάθηκε. Όπως θυμόσαστε και θυμόμαστε όλοι, έδινε συναυλίες, ήταν μέσα στην καλή χαρά. Τον λατρεύω και θα τον αγαπώ για πάντα. Αύριο θα ξέρουμε πότε θα είναι η κηδεία και θα γίνει σχετική ανακοίνωση» ανέφερε η Λουκίλα Καρρέρ.