Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του Δάκη πριν φύγει από την ζωή

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του Δάκη πριν φύγει από την ζωή

Θλίψη έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο ο θάνατος του γνωστού τραγουδιστή, Δάκη ο οποίο άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Κυριακής (29/5) μετά από την "μάχη" που έχασε με τον καρκίνο. Όπως είναι λογικό, αρκετοί είναι εκείνοι από τον καλλιτεχνικό χώρο θέλησαν να του πουν το τελευταίο "αντίο".

Από την άλλη, ο γνωστός καλλιτέχνης, την τελευταία φορά που τον είδαμε να εμφανίζεται τηλεοπτικά πριν επιδεινωθεί η κατάσταση της υγείας του ήταν στην εκπομπή «Μουσικό Κουτί» με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και την Ρένα Μόρφη. Μεταξύ άλλων, είχε μιλήσει για το πως δημιουργήθηκε το γνωστό σε όλους όνομα «Δάκης».

Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως: «Το πραγματικό μου όνομα είναι Βρασίδας Χαραλαμπίδης. Από το Βρασιδάκης. Στη μητέρα μου δεν άρεσε καθόλου το Βρασίδας. Έτσι έμεινε το Δάκης. Όταν ήρθα εδώ και πήγα στην Minos για τον πρώτο μου δίσκο, μου λέει ο πατέρας ο Μίνως πως σε λένε; Λέω Δάκη. Το επώνυμο; Χαραλαμπίδης. Άσε μου λέει αν τραγουδούσες ρεμπέτικο είναι ότι πρέπει, κρατάμε το Δάκης»

Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του Δάκη

Το τελευταίο "αντίο" από τους χρήστες του Twitter στον Δάκη

Από την άλλη, ρίγη συγκίνησης προκάλεσαν οι χρήστες του Twitter οι οποίο θέλησαν επίσης να που το τελευταίο "αντίο" στον γνωστό καλλιτέχνη.

Η είδηση της απώλειας του Δάκη, γέμισε το Twitter με σχόλια για τον ερμηνευτή των μεγάλων επιτυχιών που ξεχώριζε πάντα για το ήθος και την προσωπικότητά του.