Πάνος Ιωαννίδης: Η ανάρτηση στο instagram και η τρυφερή αναφορά στον νεογέννητο γιο του που προκάλεσε γέλιο

«Εκτός από τον γιο μου μαντέψτε ποιος άλλος κοιμάται επάνω μου!»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πάνος Ιωαννίδης: Η ανάρτηση στο instagram και η τρυφερή αναφορά  στον νεογέννητο γιο του που προκάλεσε γέλιο

ην καλύτερη περίοδο της ζωής του βιώνει ο Πάνος Ιωαννίδης τόσο στα επαγγελματικά του καθώς τον βλέπουμε σε ρόλο κριτή μέσα από το μαγειρικό ριάλιτι του STAR, ή κοινώς «MasterChef 6», όσο και στα προσωπικά του καθώς πριν από λίγες ημέρες έγινε πατέρας για πρώτη φορά.

Ο γνωστός σεφ έχει επιλέξει φανερά να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή μιας και δεν έχουν γίνει γνωστά πολλά πράγματα για την σύντροφό του, Τζο Κουτρουμάνου. Ωστόσο, ο ίδιος είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media όπου δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του.

Έτσι, το μεσημέρι της Κυριακής (29/5) δημοσίευσε μια φωτογραφία, στην οποία βρίσκεται μέσα στο αεροπλάνο μαζί με τον Σωτήρη Κοντιζά και αυτός κοιμάται στον ώμο του. Μάλιστα, δεν έλειψε και η επική ατάκα στην λεζάντα της ανάρτησης μιας και έγραψε χαρακτηριστικά: «Εκτός από τον γιο μου μαντέψτε ποιος άλλος κοιμάται επάνω μου!».

Η ανάρτηση του Πάνου Ιωαννίδη με τον Σωτήρη Κοντιζά

Αυτή είναι η σύντροφος του Πάνου Ιωαννίδη

Ένα μεγάλο μυστήριο πλανάται γύρω από τη προσωπική ζωή του Πάνου Ιωαννίδη καθώς πριν από μερικές μέρες έγινε γνωστό πως ο σεφ έγινε πατέρας για πρώτη φορά. Το Σαββατοκύριακο βέβαια αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά το όνομα της γυναίκας που βρίσκεται στο πλευρό του και δεν είναι άλλη από την Τζο Κουτρουμάνου.

Ο σεφ έχει επιλέξει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ προβάλλει μόνο την δουλειά του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Real Life, η γυναίκα που κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του ονομάζεται Τζο Κουτρουμάνου και είναι συνεργάτιδα του σεφ καθώς διαχειρίζεται τις πολλαπλές δραστηριότητές του.

Οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και ενάμιση χρόνο και τους τελευταίους μήνες, μέουν κάτω από την ίδια στέγη στα Πετράλωνα.

Πάνος Ιωαννίδης σύντροφος