Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πόζαρε topless και "έριξε" το instagram

Δεκάδες αντιδράσεις στα social media

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πόζαρε topless και

Με αφορμή τις υψηλές θερμοκρασίες που σημειώνει τις τελευταίες ημέρες η Ελλάδα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την ημέρα μιας και πήγε μέχρι την παραλία το πρωί της Κυριακής (29/5). Μάλιστα, όπως είδαμε δεν ήταν η μόνη καθώς και η Χριστίνα Κοντοβά πήγε μαζί με την κορούλα της, Ada.

Η γνωστή ηθοποιός είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram μιας και αρκετά συχνά της αρέσει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της. Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πόζαρε «topless» κρύβοντας με τα χέρια της τα επίμαχα σημεία.

Η ανάρτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

«Μου είπαν ότι ήμουν παραπάνω κιλά και...»

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Παρασκευής (14/1) η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο bullying που έχει δεχτεί για την εμφάνισή της ενώ μίλησε και το πρόβλημα υγείας της.

Η εξομολόγηση της Αναστασοπούλου για το bullying

«Μου είπαν ότι ήμουν παραπάνω κιλά απ'ότι θα πρεπε για μια φωτογράφιση στα ξεκινήματά μου, λες και εγώ πήγα για μοντέλο να φωτογραφηθώ.

Τέτοια παράξενα πράγματα, τα οποία ήταν στην αρχή αρκετά "πληγωτικά", αλλά μπήκα στην διαδικασία να απενοχοποιήσω όλο αυτό το πράγμα και να μη με νοιάζει η γνώμη των άλλων ανθρώπων, γιατί εγώ ξέρω πώς θέλω και πώς μπορώ να είμαι. Δεν με νοιάζει τίποτα πια», κατέληξε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.