Φέρνει αγάπη, τύχη και πλούτο: Το φυτό που έχει η Ελένη Μενεγάκη σπίτι της από τότε που ξεκίνησε την καριέρα της μέχρι και σήμερα

Είναι καλή τύχη να έχεις μια τέτοια γλάστρα στην είσοδό σου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φέρνει αγάπη, τύχη και πλούτο: Το φυτό που έχει η Ελένη Μενεγάκη σπίτι της από τότε που ξεκίνησε την καριέρα της μέχρι και σήμερα

Είναι στην τηλεόραση πάνω από 30 χρόνια και στην αρχή είχε πάθει μεγάλη ζημιά από το "μάτι" των τηλεθεατών και όχι μόνο (ζαλάδες, πονοκεφάλους κλπ). Η Ελένη Μενεγάκη είναι γνωστό πως είναι από τις παρουσιάστριες που προσέχουν για να έχουν και τα γούρια παίζουν σημαντικό ρόλο στην ζωή της.

Παραδείγματος χάρη, έχει δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν πως το κόκκινο χρώμα παίζει σημαντικό ρόλο σε πολλά γεγονότα της ζωής της: «Να φοράτε κάτι κόκκινο επάνω σας! Αν δεν έβαζα και κάτι κόκκινο επάνω μου θα τρελαινόμουν! Δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα! Δεν παίζουμε με την τύχη μας… όταν θέλω κάτι, όταν χρειάζομαι ένα γούρι, φοράω πάντα κόκκινο. Ας είναι και μία σταλιά όπως αυτό στο λαιμό μου…»!

Αυτό έκανε και στην πρεμιέρα της στο Mega άλλωστε, εμφανίστηκε ντυμένη στα κόκκινα.

Και μιας και αναφέραμε την πρεμιέρα, πέρα από το κόκκινο χρώμα η Ελένη έχει ένα γούρι που δεν αποχωρίζεται ποτέ από πάνω της. Πρόκειται για ένα ματάκι που φοράει στο λαιμό της και λίγο πριν βγει στην εκπομπή της, το φιλάει και μνημονεύει τα τέσσερά της παιδιά, τον Άγγελο, τη Λάουρα και τη Βαλέρια και την μικρή Μαρινούλα.

Από την άλλη, έχει δηλώσει πως κάθε χρονιά την βρίσκει με καινούργιο κόκκινο πορτοφόλι. Έτσι για το καλό... "Είναι το χούι μου. Θέλω κάθε χρόνο ένα πορτοφόλι, μη με ρωτάτε γιατί… καλά πήγε η χρονιά… κόκκινο θέλω, ζωηρό, τραβάει τα βλέμματα, τραβάει και τα χρήματα" έχει πει ουκ ολίγες φορές.

Βέβαια, η τύχη της Ελένης καθημερινά εξαρτάται από ένα και μόνο πράγμα...

... κι αυτό είναι ένα συγκεκριμένο φυτό. Είναι ένα φυτό που συνδέεται με τη θρησκεία, χρησιμοποιείται στη μαγειρική, και φέρνει καλή τύχη. Εκτός από όλα τα παραπάνω, θεωρείται ότι μπορεί να φέρει αγάπη, τύχη, ευτυχία και πλούτο στη ζωή σου.

Ναι, ναι καλά διαβάσατε είναι ένα φυτό που κι εσείς μπορεί να έχετε ήδη στο σπίτι σας κι αν δεν το έχετε πρέπει να το εντάξετε. Είναι καλή τύχη να έχεις μια γλάστρα με βασιλικό στην είσοδο του σπιτιού έλεγε η γιαγιά μου κι από ότι φαίνεται το έλεγε και η γιαγιά της Ελένης που έχει φροντίσει να υπάρχουν παντού γλάστρες, είτε στο σπίτι της εδώ στην Αθήνα, είτε στας εξοχάς που διατηρεί οικίες (δείτε εδώ φωτογραφίες).