Με ξανθό - μαύρο μαλλί, σκουλαρίκια στα αυτιά και χωρίς τατουάζ! Αγνώριστος ο Snik επί εποχές... emo

Σπάνιο στιγμιότυπο του τράπερ πριν από αρκετά χρόνια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με ξανθό - μαύρο μαλλί, σκουλαρίκια στα αυτιά και χωρίς τατουάζ! Αγνώριστος ο Snik επί εποχές... emo

Είναι ένας από τους πιο γνωστούς τράπερ της χώρας και ξέρει πολύ καλά πως να προκαλεί αντιδράσεις και σχόλια, μιας και η προσωπικότητά του είναι αρκετά έντονη. Ο λόγος για τον Snik. Ο ίδιος ξέρει να παραμένει πάντα στην επικαιρότητα, τόσο λόγω των τραγουδιών του που γίνονται αμέσως επιτυχίες, όσο και της προσωπικής του ζωής, μιας και η σχέση του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η κόντρα του με τον Light ήταν θέματα τα οποία συζητήθηκαν σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Χαμό προκαλούν όμως και οι αλλαγές που αποφασίζει να κάνει κατά καιρούς στον εαυτό του, με τον ίδιο να μην φοβάται να πειραματιστεί με τα μαλλιά του, τα οποία ομολογουμένως τα έχουμε δει σε αρκετές αποχρώσεις.

Αυτό όμως που λίγοι έχουν δει είναι φωτογραφίες του από το παρελθόν και συγκεκριμένα από την αξέχαστη εποχή των Emo, οι οποίοι είχαν ένα πολύ συγκεκριμένο looκ. Ανάμεσα σε αυτούς άνηκε όπως φαίνεται και ο Snik και εμείς ψάξαμε και βρήκαμε μια αρκετά παλιά του φωτογραφία που είναι κυριολεκτικά αγνώριστος.

Χωρίς ίχνος τατουάζ, με πολύ πιο μακριά μαλλιά, τα οποία ήταν μάλιστα μισά βαμμένα ξανθά και μισά βαμμένα μαύρα και με μεγάλα σκουλαρίκια στα αυτιά.

Όταν ο Snik ήταν... emo

Αγνώριστος ο Snik επί εποχές... emo

Αυτή ήταν η σύντροφος του Snik πριν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ελεύθερος και ωραίος δηλώνει τους τελευταίους μήνες ο Snik, μιας και η σχέση του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει λάβει οριστικά τέλος. Ο ίδιος σπάνια αναφέρεται πια στην προσωπική του ζωή.

Ωστόσο, μια ακόμη σχέση του Snik είχε βγει πριν χρόνια στην δημοσιότητα και συγκεκριμένα το 2019, λίγο καιρό αφότου μαθεύτηκε το ειδύλλιό του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ο γνωστός τράπερ συγκεκριμένα ήταν για 3 χρόνια μαζί με την Μαρίλια Φραγκή, την 26χρονη fashion blogger. Πρόκειται για μια κοπέλα αρκετά εντυπωσιακή και όμορφη, με την ίδια μάλιστα να έχει και ένα πολύ "δυνατό" προφίλ στο Instagram.

Η Μαρίλια όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες έχει μακριά καστανά μαλλιά και παρόμοια χαρακτηριστικά με εκείνα της Ηλιάνας, κάτι που δείχνει πως ο Snik έχει συγκεκριμένο γούστο στις γυναίκες!

TAGS