«Εις το επανιδείν» - Η συγκινητική ανάρτηση του Χατζηπαναγιώτη για το τέλος των Συμπέθερων από τα Τίρανα

Η αγαπημένη σειρά έφτασε στο τέλος της την Παρασκευή 27/5

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Εις το επανιδείν» - Η συγκινητική ανάρτηση του Χατζηπαναγιώτη για το τέλος των Συμπέθερων από τα Τίρανα

Την Παρασκευή 27/5 έριξε αυλαία η αγαπημένη σειρά του MEGA, Συμπέθεροι από τα Τίρανα μετά από απίστευτες στιγμές γέλιου που είχε χαρίσει τόσο η ιστορία όσο και η καταπληκτική ερμηνεία όλων των ταλαντούχων ηθοποιών που απαρτίζαν το καστ(δείτε εδώ την τηλεθέαση που έκανε το τελευταίο επεισόδιο).

Η συγκίνηση ήταν μεγάλη για όλους, τόσο για τους ηθοποιούς και το λοιπό συνεργείο όσο και για το τηλεοπτικό κοινό, που το παρακολουθούσε με αμείωτο ενδιαφέρον. Μάλιστα, ένας εκ των πρωταγωνιστών, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο οποίος υποδύθηκε το ρόλο του Λυκούργου, δημοσίευσε μία πολύ συγκινητική και γλυκιά ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για το τέλος της επιτυχημένης κωμικής σειράς και πιο συγκεκριμένα για το ρόλο του.

Η ανάρτηση του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη για το τέλος των Συμπέθερων από τα Τίρανα

«Γεια σου Λυκούργο!!! Ξαναβρεθήκαμε μετά από τόσα χρόνια και απολαύσαμε πάλι μια ωραία χρονιά! Εις το επανιδείν!!!» έγραψε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης δεν θα ακολουθήσει την καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης, «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» και την θέση του θα πάρει ως Λυκούργος ο Δημήτρης Μαυρόπουλος.

Τα επικά σχόλια στο Twitter για το τέλος της σειράς «Συμπέθεροι από τα Τίρανα»

Το βράδυ της Παρασκευής (27/5) οι τηλεθεατές του MEGA συντονίστηκαν προκειμένου να δουν το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» καθώς ήταν ολοφάνερο πως αγαπήθηκε αρκετά μιας και τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωνε κάθε φορά ήταν άκρως ικανοποιητικά.

Από την άλλη, τους προκλήθηκε ιδιαίτερη θλίψη καθώς είναι μία από τις σειρές που έχουν αγαπηθεί πάρα πολύ και κανείς δεν ήθελε να τελειώσει. Μάλιστα, το παρών έδωσαν και οι χρήστες στο Twitter με τα επικά σχόλιά τους.

Συγκεκριμένα, η σκηνή όπου η Πέννυ νόμιζε ότι η Πωλίνα έχει βάλει στο μάτι τον Μπουκουράν και ζήλεψε μέσα σε λίγα λεπτά κατάφερε να γίνει viral.