Αρετουσάριστη με κόκκινο ολόσωμο μαγιό - «Σούσουρο» με τη φωτογραφία της Δανάης Μπάρκα

Πιο όμορφη από ποτέ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αρετουσάριστη με κόκκινο ολόσωμο μαγιό - «Σούσουρο» με τη φωτογραφία της Δανάης Μπάρκα

Αν ένα πρόσωπο της ελληνικής showbiz μπορεί να συνδεθεί με το body positivity, τότε αυτή είναι χωρίς αμφιβολία η Δανάη Μπάρκα. Η νεαρή ηθοποιός και παρουσιάστρια αποδεικνύει κάθε φορά, πόσο μεγάλη σημασία έχει να αγαπάς τον εαυτό σου και να νιώθεις άνετα με το σώμα σου.

Η ίδια μάλιστα πριν από λίγο καιρό είχε δεχτεί χιλιάδες θετικά σχόλια με μία ατάκα που είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους για το «ιδανικό σώμα για παραλία» (δείτε εδώ ένα ακόμα υπέροχο στιγμιότυπό της από τις καλοκαιρινές εξορμήσεις της).

«Ιδανική εμφάνιση για παραλία =

1)Έχε ένα σώμα.

2)Βάλε ένα μαγιό.

3)Πήγαινε στην παραλία.

4)Διασκέδασε, κολύμπα, φωτογραφήσου σαν να μην υπάρχει αύριο

Να (σας) χαμογελάτε, να (σας) αγαπάτε, να μην (σας) κρίνετε και να περνάτε υπέροχα», είχε γράψει και είχε καταχειροκροτηθεί.

Κούκλα με το κόκκινο μαγιό της η Δανάη Μπάρκα

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με την φετινή πρώτη εμφάνισή της με μαγιό. Η παρουσιάστρια βρισκόταν έξω από την πισίνα και ο φίλος και συνεργάτης της, Άρης Καβατζίκης την απαθανάτισε χωρίς να το γνωρίζει. Η φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στo Instagram εννοείται πως έγινε ανάρπαστη.

Πώς απαντάει στα αρνητικά σχόλια

Το πρωί της Δευτέρας 23/5 ήταν μια από τις μέρες που η παρουσιάστρια ήθελε να δώσει αγάπη και στοργή σε όλους είτε την στερούνται είτε την χρειάζονται. Ανέβασε λοιπόν ένα story στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έβαλε στη θέση τους, όλους τους haters.

«Καλημέρα. Καλή εβδομάδα. Αν βρεθεί κάποιος στον δρόμο σας και προσπαθήσει να σας χαλάσει την ψυχολογία ή να σας πει πως δεν είστε ‘όμορφοι’, προσπεράστε τον. Η ομορφιά είναι παντού και κυρίως μέσα μας.

Μη μαυρίσετε την ψυχή σας επειδή κάποιος άλλος είναι προβληματικός και αρέσκεται στο να προσπαθεί να υποβαθμίζει τους γύρω του. Χαμογελάστε και πραγματοποιήστε κάθε σας όνειρο», έγραψε η Μπάρκα.

Παράλληλα στο πάνω μέρος της φωτογραφίας έγραψε κάποιος στίχους από το τραγούδι «Beautiful» της Christina Aguilera.

«Είμαι όμορφη με κάθε πιθανό τρόπο. Ναι, οι λέξεις δεν μπορούν να με ρίξουν. Οπότε μην προσπαθήσεις να με ρίξεις σήμερα».

Δανάη Μπάρκα haters